Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Admin |
Co za uczciwość. Od kiedy na tym forum tak przestrzega się regulaminu. Czyżby Admin zmienił się. Swego czasu przechodziły najgorsze epitety, obrażanie innych użytkowników, a Admin nie zwracał na to uwagi. Teraz posty w których zwróciłem się z prośbą o pomoc w odnalezienu zgubionego telefonu zostały po prostu wykasowane. Z tego co przeczytałem na ogólnym, to połowa tego co jest tam napisane, kwalifikuje się do skasowania (Spawanie podwozia, Dobry krawiec, Gdzie na ryby, Ile zarabiają opiekunku do dziecka w Łomży?). Przecież to są tylko ogłoszenie i reklamy. A tak w ogóle, to gdzie można przeczytać regulamin forum?.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Admin |
heh a ja byłem przekonany na 100% że te forum administrator już dawno opuścił...
|
|
Maciek twój post jest nikt go nie skasował http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=149961&t=149961
|
|
Ten temat też do wykasowania. Maciek reklamuje forum na lomza.pl. Albo jesteś czysty i nie reklamujesz niczego , lub tez reklamujesz i się nie czepiasz adminów.
|
|
bo admin znalazł telefon i wątek był do wyjebania ;) ;)
|
|
Najlepiej to chyba zadzwoń do niego :) Tak tylko zartobliwie, oczywiscie (i jak zwykle - no nie?). Pozdrowionka dla byłego 'stałego' bywalca tego forum! wychu Btw - mam nadzieję, że ten telefon jeszcze sie odnajdzie.
|
|
ogłoszenia które widzisz na forum należą do ciotek, wujków, babć, synków, dzici ciotek, sąsiadów ciotek itp. to winno Ci sprawę wyjaśnić ;P a swoją drogą czasem widać że admin cos próbuje robić. wyglada to jednak w ten sposób że ma gdzieś guzik "usuń temat" jednak nie zawsze ten guzik usuwa ten, który trzeba (albo pijany admin). Widziałem znikające ciekawe tematy, które w żaden sposób się nie kwalifikowały do usunięcia a jednak tak się stało.
|
|
Autochton znowu szukasz zaczepki? Maciek reklamuje forum na lomza.pl. To źle, że reklamuje forum na lomża.pl Wychu pozdrawiam.
|
|
Te! Chłopaki! Nie bić mi się tutaj! Pokój z Wami. PS. Przedpokój też..:)
|
|
|
odezwał się zaginiony...
|
|
Nie wiem czy Admin opuscil to forum, ale Bog na pewno juz dawno to zrobil -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
a był tu chociaż? ciekawe ile odsłon wygenerował :P
|
|
Napisałem, tylko dlatego, że może ktoś znalazł telefon. Widzę jednak, że z stylem pisania, nic tu się nie zmieniło. Wstyd dla samej Łomży, że to forum ma w nazwie Łomża. Western Digital napisał(a): > a był tu chociaż? ciekawe ile odsłon wygenerował :P Czy to mnie dotyczy?
|
|
cenzura. niektórzy(admin) żyją wciąż w świecie PRL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |