czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Motoryzacyjnie

Siemacie,wiecie cos moze na temat tego nowego forum motoryzacyjnego regionu połnocno-wschodniego ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Motoryzacyjnie

Tak że wcześnie to było forum ACL a teraz zmieniło nazwę.

http://aclomza.ocom.pl/

http://aaz.nazwa.pl/acl/index.php
dobra alternatywa dla tego co bylo, moje skromne zdanie, zadne kluby tylko forum

Kolejny post, w którym ktoś zadaje pytanie, aby jego koledzy mogli niby przypadkiem na nie odpowiedzieć reklamując firmę / lokal / stronę.

Te forum motoryzacyjne regionu północno - wschodniego to miejsce spotkań kilku typków, którzy nie potrafili dogadać się w łomżyńskim klubie ACL. W spadku dostali gotowe forum, zmienili nazwę i próbują się reklamować jako wielkie forum tego regionu.

Do oryginalnego, pierwszego forum można dostać się ze strony: www.aclomza.com, zakładka "forum".

Prawda w oczy kole

Jak wejdziesz w "forum" na www.aclomza.com to wyjdzie Ci na to samo jakbyś wpisał http://aaz.nazwa.pl/acl/index.php lub http://aclomza.ocom.pl/. To jak to jest w końcu??
Pozdrawiam!

Mam jeszcze jedno takie pytanie,co przemawia za tym by rejestrowac sie na forum "lomzynskiego klubu acl" bo to nie jest zadny oficjalny auto klub lomza...
Chyba oficjalnym jest AŁ czyli Automobilklub Łomżynski... Ale tam malo sie dzieje..

Automobilklub Łomżyński, Auto Club Łomża, Forum Motoryzacyjne Regionu Płn-Wsch. Nie za dużo się tego trochę robi panowie, co ??? Wg mnie Łomża jest za mała, żeby tak się rozdrabniać na kolejne kluby, kolejne fora motoryzacyjne.

Pamiętajcie - nie ilość tylko JAKOŚĆ !

No ale z drugiej strony mamy "demokrację", każdy może zakładać co mu się tylko podoba. Chłopakom z nowego-starego forum życzę powodzenia.

PS. Nie jestem klubowiczem ACŁ i nie należę do AŁ.

"Mam jeszcze jedno takie pytanie,co przemawia za tym by rejestrowac sie na forum "lomzynskiego klubu acl" bo to nie jest zadny oficjalny auto klub lomza..."

A ja mam pytanie, co przemawialo za tym, zeby zarejestrowac sie na 4lomza w celu zalozenia tego tematu??

Nie chcesz nie rejestruj sie i bedziesz mial klopot z glowy.

buahahah, prawdaaa i tak jestes the best, kto inby dostal forum w spadku? bo forum nadal jest w rekach tego co je robil i na serwerze tego ktory to udostepnil, zastanawiam sie tylko kim jestes bo to ze jestes z ACL to pewien jestem na 100% tak samo jak pewien jestem tego ze jestes cipa wydygana skoro zalozyles nowe konto tylko po to by wyazlic sie w 2 tematach ktore akurat zwiazane sa z ta niby "afera" hehe, nie wiem tylko co moj lokal ma do tego? pewien zwykla zazdrosc

"Wg mnie Łomża jest za mała, żeby tak się rozdrabniać na kolejne kluby, kolejne fora motoryzacyjne. "

dlatego tworzymy jedno dobre zamiast kilku średnich...

"W spadku dostali gotowe forum, zmienili nazwę i próbują się reklamować jako wielkie forum tego regionu."

jak na razie reklama działa ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org