Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najtanszy i najszybszy internet ? |
wiecie moze jaki jest najtanszy internet zakładamy na osiedlu łomżyca ? ale tez zeby było ok 2 mega ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najtanszy i najszybszy internet ? |
Tam to chyba tylko radio. i ok 2 mega będzie ciężko. Netster oferuje najwięcej 1 Mb technik pewnie też chociaż pewny nie jestem
|
|
a masz moze jakas strone do tego technika ? netster juz znalazłem i faktycznie tylko jeden mega maja
|
|
co za glupoty pleciesz Daro ;] ja mieszkam na lomzycy i mam neostrade a po za neostradą można mieć bardzo tanio teraz netie 4 mb za 54 jak na 3 lata a za 79 jak na rok i za chyba 65 jak na dwa lata! tez mozna na lomzycy ją zalozyc
|
|
na stronie netti sprawdzałem to podobno nie ma mozliwosci technicznych ?
|
|
Netia zakłada się na liniach TP (ale ma dużo lepszą jakość internetu) więc takie możliwości są napewno. Idź zapytaj do punktu Netii w Łomży czy na Twoją okolice da rade załączyć. Ten punkt znajduje się chyba na Al. Legionów niedaleko centrum 4+.
|
|
sprawdzałem telefonicznie, fakt mozna załorzyc internet ale nie w tej promocji, czyli 4Xszybszy u nas nie chodzi.
|
|
a wiecie o tym że neostara też ma ograniczenia odległości i niektórzy ludzie biorą ją nie wiedząc o tym. a poza tym w Netsterze po roku podpisujesz aneks do umowy i masz 2x szybszy internet za tą samą cenę. naoglądałeś się chyba reklam. z Netią to tak samo jak z blueconnektem. jest już w polsce od tylu lat i jakoś dopiero teraz Łomża doczekała się leprzych transferów. "Ahh" radzę ci nie wierz we wszystko co słyszysz w reklamach bo w nich chodzi tylko o złowienie klijęta na słowa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |