czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jaki router do internetu IST??

z tego co czytałem są routery ADSL i DSL.
czy router:
http://allegro.pl/item395308603_linksys_wrt54gl_eu_v1_1_wi_fi_access_point_router.html

będzie odpowiedni aby używać intennetu z IST (wersja za 59zl miesięcznie)??
co sądzicie na temat tego zakupu??

jehuuu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jaki router do internetu IST??

dobry!!!

dobry jest

Jezeli net jest u ciebie dostarczany za posrednicwtem kabla RJ-45 (wiekszy niz wtyczka telefoniczna) to bedzie dobry.

dokion w firmie IST również kupisz router pod ich łącze. Pytałem przedwczoraj router Linksys z WiFi mają za 140 zł. Zadzwoń zapytaj.

slm

Za taka cenę to i w Łomży w sklepie bez problemu kupisz .Moze nawet taniej o koszty przesyłki..Ten będzie Dobry

Sprzedam za 50 zł router Edimax BR-6104 K.Prawie nowy,na gwarancji.Mi niepotrzebny.Kupiłem go w Xeromaxie.
GG 9053281

br1

chciałbym się jeszcze spytać jaka powierzchnie pokrywa router wifi, tzn czy na normalne mieszkanie ok 70 m2 bedzie ok, czy grubosc scian itp maja jakis wpływ na zasięg i działanie, oraz czy internet będzie działał ,,normalnie" jeżeli bedę np siedział sobie na laptopie w innym pokoju,czy internet nie bedzie chodził wolno, jak spada szybkośc przesyłu danych wraz ze wzrostem odległości??

jehuuu

net za 59 zl w ist jest git,najlepszy w lomzy,sie nie czaj tylko pisz roczna umowe,a router wi-fi na twoje mieszkanie absolutnie tystarczy bez problemowo,tym bardziej przy tej predkosci.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org