Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry dentysta dziecięcy. |
Witam.Poszukuję sprawdzonego, cierpliwego dentysty dziecięcego Łomża, Białystok.Dziecko ma trzy latka i traumatyczne spotkanie z jedna z lokalnych dentystek. Kogo możecie polecic..może jakie opinie odnonie orodków "Dentlandia "i "Medix" B-stok.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry dentysta dziecięcy. |
Polecam panią Ulę Piasecką od małego leczy sie u niej mój syn a ma już 18 lat jak był malutki to ciągle chciał do dentysty chodzić takie ma kobieta podejście do dzieci. Przyjmuje na Dmowskiego wchodzi się obok szklarza na półpiętro . Polecam
|
|
Również polecam Panią Urszule:D Właśnie ostatnio ja odwiedziłem. Bardzo miło:D nie jest typem która mówi "już kończe" a dalej się znęca. Tel. 086 218 30 20.
|
|
Doktor Piasecka to jedyny stomatolog dziecięcy w Łomży jest naprawdę super. Moje koleżanka chodzi z dzieckiem do Agaty Podolak i też jest zadowolona.
|
|
Panią Podolak też polecam ale raczej dla starszych dzieci Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Nazwisko o ile się nie myle Minko pracuje blisko PG8 ...naprawde ma doskonałe podejście do dzieci Chociaż wszyscy mogą dostrzec zewnętrzne okoliczności, nikt oprócz mnie nie powinien rozumieć sposobu, w jaki zwyciężam. Dlatego po osiągnięciu zwycięstwa nie powtarzam tej samej taktyki, lecz w następnej walce odpowiadam na zaistniałe okoliczności.
|
|
Dziękuje wszystkim. Pozdrawiam
|
|
Tutaj http://www.stomatologiadziecieca.com/pierwsza-wizyta/ można sobie poczytać jak powinna wyglądać pierwsza wizyta. Czy u jakiegoś dentysty w Łomży jest coś takiego praktykowane? Moim zdaniem taka wizyta adaptacyjna jest bardzo ważna, ponieważ nie zniechęci dziecko.
|
|
Polecam stomatologa dziecięcego z Dental Nobile Clinic. Świetne podejście do małych pacjentów.
|
|
Weroniko rozumiem że ci płacą za reklamę ale pomyśl kto będzie jechał do Piaseczna. Skieruj swoją reklamę w inny rejon kraju.
|
|
Stomatolog umów sie na wizytę tel. 516 715 198
|
|
Dobry stomatolog jest obecnie bardzo potrzebny. Szczególnie w Łomży. Tak ja to obecnie widzę! __________________________ Prace magisterskie ze stosunków międzynarodowych - cena
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |