Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dodatkowa praca przez internet |
Witam serdecznie! Jeśli jesteś w stanie poświęcić 5 minut dziennie na kilka kliknięć w internecie, a przy okazji chcesz zarobić na drobne wydatki to ta praca jest idealnie dla Ciebie. Jeśli poświęcisz temu więcej czasu i zaangażowania to zarobki mogą być duuużo wyższe! Wszystko zależy od Ciebie. Rejestrując się przez poniższy link http://bux.to/?r=radziax dostaniesz na starcie trochę pieniążków. pozdrawiam Bartek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dodatkowa praca przez internet |
Welcome to Bux.to! At Bux.to, you get paid to click on ads and visit websites. The process is easy! You simply click a link and view a website for 30 seconds to earn money. You can earn even more by referring friends. You'll get paid $0.01 for each website you personally view and $0.01 for each website your referrals view. Payment requests can be made every day and are processed through AlertPay. The minimum payout is $10.00. Earnings Example » You click 10 ads per day = $0.10 » 20 referrals click 10 ads per day = $2.00 » Your daily earnings = $2.10 » Your weekly earnings = $14.70 » Your monthly earnings = $63.00 ;-) powodzenia szczególnie z zebraniem "przyjaciół " którzy będą zarabiać dla ciebie jak w powyższym przykładzie....
|
|
A może ktoś chce zarobic moim sposobem ?? Tutaj jest opisane ile co i za co ?? http://testiq.cba.pl/zarob%20na%20tescie%20iq.html
|
|
Spam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ja przez pierwszy tydzien zarobiem cos ponad 50 zł . ale wczoraj i przed wczoraj juz osiągnałem tyle co przez cały poprzedni tydzien. Swój link najlepiej promowac na róznych forach i czatach albo wysyłajac spam na skype ( gg zablokowało mozliwosc spamowania)
|
|
Weźcie się za normalną robotę, a nie spamować komunikatory i forum!
|
|
testiq, mam nadzieje ze ten dochod uwzglednisz w swoim rozliczeniu rocznym z fiskusem... :)
|
|
Do pewnej kwoty nie musi. A 50 zł to chyba się w to nie wpisuje? :)
|
|
już zarobił w sumie 100 zł, wiec powoli sie rozkreca...
|
|
wejdźcie na www.pracalżejszaodsnu.pl
|
|
jebotłuki bezmózgie. spamerzy zafajdani
|
|
Jakby był ktos zainteresowany robieniem zakupow w sklepie online ( duzy asortyment , wiele branz - art. dla domu, dzieci, elektronika, motoryzacja, kosmetyka , art. spozwcze, ... ) z rabatem na wszystko i polecaniu sklepu innym za prowizje od zakupow podaje link rejestracyjny: http://e-candy.pl/?s=245905 lub w formularzu rejestracyjnym wpisz : 245905
|
|
spadaj mendo
|
|
a czemu od razu tak niegrzecznie?
|
|
trolli tu nam nie potrzeba, ciebie to też dotyczy
|
|
Noo, ogólnie to praca przez Internet bywa całkiem spoko, choć ja osobiście preferuję stacjonarną. To znaczy, rozliczasz się z przepracowanych godzin, nie dzieła. :P Opcja dla leniwych. Z bazami z ofertami jest taki problem, że często się powtarzają, to znaczy, jeden pracodawca co tydzień wrzuca te samą ofertę na wszystkie możliwe portale... https://poradnikpracownika.pl/ w międzyczasie można sobie poczytać i dowiedzieć czegoś fajnego ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |