Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klub z hip hopem |
Czy pasował by w Łomży klub hip hopowy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klub z hip hopem |
zważywszy na fakt, że młodzież po skończeniu szkół wyjeżdza z tego miasta taki klub długo by nie przetrwał - bo raczej na tą grupę wiekową trzeba by się nastawiać.....
|
|
jak wiekszosc woli sie zjarac niz wypic to kto by chcial prowadzic taki interes?
|
|
baku3 a czemu by nie:)
|
|
chyba, że na terenie będącym własnością placówki ambasady holandii....
|
|
a jesli by tylko raz w tygodniu byla dyskoteka z hip hopem i jakies wystepy ?? a moze jakies bitwy....
|
|
masz to pod większością bloków. na ławeczce( brak tylko stolika), piwko w ręku, muza u kogoś w oknie 3 bloki dalej - ale i tak jest głosno na tyle że jak mówią do siebie krzykiem
|
|
Taki klub w Łomży to świetny pomysł. Myślę że znalazłoby się wielu chętnych do przychodzenia tam.
|
|
no bardzo dobry pomysł jakies powazne składy by były zapraszane i ludu by sie zleciało :)
|
|
Bez klimatyzacji i potężnych wywietrzników się nie obędzie. Dresy, palarnia, alkohol... :) No dress, no stress :)
|
|
hehe pewnie pomysł fajny zawsze to cos innego jestem zwolennikiem rozwijania Łomzy ale spoko ten pomysł nie wypali na 100% Jesli miałby byc to klub na jakis sensownym poziomie głownie skierowany do ludzi od 18 lat to własciciel ma już duża strate przy selekcji bo jednak duza czesc tej Hip Hopowej kultury stanowi młodzież niekoniecznie pełnoletnia Druga sprawa to to że mówicie ze znalazło by sie mnóstwo chętnych do przychodzenia ! Owszem dobry przykład ATOM jesli jest jakas impreza konkretna nie ma jak tam wejsc jest full ludzi a swoją droga jak już nawiązałem do ATOMu to czemu na koncercie Mercedresa było zaledwie 20-30 osób z czego polowa to były nacpane laski w białych rękawiczkach ? Nie ma ludzi u nas w miescie którzy by ogarneli tą sprawe bo w takim miescie jak Łomza zeby chociaz raz na rok nie było jakiegos porządnego koncertu HH to paranoja chociaz z drugiej strony jak pisałem wyżej skoro nie ma chętnych to jaki sens jest robienia czegos Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Jasne jeszcze tego tutaj w miescie brakuje. Młode ćpunki mieliby gdzie się zbierać. Wystarczy, że mamy świetlną świątynie Atom Łomża Guerillas
|
|
Pomysl moze i fajny ale ciekawe jak z iloscia osob tam przychodzacych. No i muzyka musialaby byc odpowiednia, bo nie wyobrazam sobie imprezy przy gangstarrze czy mursie :) Moze polaczyc to z imprezami rnb/soul/funk itp. mysle, ze kazdy zalazlby cos dla siebie.
|
|
Pomysł uważam bardzo dobry. W Łomży jest dużo osób zajaranych hip-hopem/Rapem fajnie by było, żeby coś takiego powstało w Łomży
|
|
A dajcie spokoj po co w Łomzy taki club zgadzam sie z HokusPokus klientela juz na wstepie z powodu braku 18 lat. Wystarczy ze in grid zagra na muszli :))))))))
|
|
ma to byc klub ktory bedzie prosperowac 7 dni w tygodniu a moze i nawet 24/h. bedzie i karaoke (jak w yamie) w czwartki, muzyka hh w piatki, dyskoteka w sobote, a w niedziele cos dla odmiany... (moze dico polo??) bedzie tez cos dla dzieci, beda 2 sztuki ps2 lub ps3 i dwa rzutniki. oczywiscie szamka tez bedzie
|
|
i znowu te disco polo ?:) ja bym proponowal jakas dobra muzyke elektroniczna. ps dla dzieci ? sam bym chetnie pogral na 3 :D baku mozesz podac swoj mail ?
|
|
dobry pomysł z tym klubem, mercedesu był ale atom to nie klub do hip hopu atom to cpunerjia kmin baku interes i sie okaze jak to bedzie
|
|
baku teraz sam sobie przeczysz ? w jakis sposób Hip Hop łączy sie z discopolo i karaoke ? albo to ma byc klub hip hopowy albo klub uniwersalny ? ale pamietaj ze jesli cos jest do wszystkiego to tak naprawde jest do dupy :) nie rozumiem otwierasz ten klub robisz przymiarke czy jak ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Jak hip hop, to poim zdaniem tylko i wyłącznie hip hop, zadne discopolo czy PS2. Wystrój moim zdaniem w jakimś grafiti, i atmosfera była by *********.
|
|
precz z hip=hopem to tandeta tylko blużnio i nic wiecej !!!!!!!!!!!
|
|
w srode w Yamie zagra Dj Fejm z WTF crew ( Loft / bialystok ) muzyka - rap, funky, r'n'b Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
no dla mnie to dobry patent, Sebo19, hip-hop to muzyka z przekazem a nie tylko bluźnierstwa. Dla mnie to by się nie obyło bez kozackiej ochrony bo spotkanie ludzi z różnych osiedli albo skończy się zapoznaniem i zabawą albo sprzeczką i bójkami, więc najpierw postawiłbym na odpowiednią ochronę. baku, ty się od tak pytasz czy chcesz takie coś stworzyć?
|
|
ja jestem na tak ,a opcja z karaoke czy dyska przycioagnie ludzi a ps nie ma co sie nastawiac bo i tak zawsze beda zajete ,chociaz raz na miesiac jakis turniej w fife ,cod'a albo cos tam xD no i koncerty ,bo jak narazie wszyscy omijaja lomze szerokim lukiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |