piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ORLIK 2012 w Śniadowie

Czytałam przed chwilą na forum o Orliku w Łomży. Niedługo przetarg i wczesną jesienią start. A co z Orlikiem 2012 w Śniadowie? Na jakim etapie są prace? Moja koleżanka z UG mówi, że wszyscy na ten temat milczą. Jestem zawiedziona, mam dzieci i myślałam, że w Śniadowie jeszcze w tym roku będzie wspaniały kompleks sportowy dla młodzieży. Może ktoś ma informacje co się w tej sprawie robi?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ORLIK 2012 w Śniadowie

Jest ogłoszony przetarg na BIP z lokalizacją w Śniadowie, a nie jak wójt naobiecywał mieszkańcom Szczepankowa i sąsiednich wiosek, że kompleks sportowy zostanie zbudowany właśnie tam. Znając puste gadulstwo wójta, zaraz będzie ktoś winny tego stanu rzeczy, tylko nie on, bo on jest taki dobry i chciał.

Według obiecanek wójta miał być w Szczepankowie a będzie w Śniadowie. I taki wygląd ma właśnie "kiełbasa wyborcza"! Obłuda i kłamstwo to domena wójta. I co na to wyborcy ze Szczepankowa? Dalej dzieci w piłkę będą musiały grać na smugu.

kaszalot

Mata co chceta.

kreator 44 ZAMILCZ CHŁOPIE!!!

Wczoraj była sesja. O Orliku 2012 cicho sza. Nadal nie ma uchwały o miejscu lokalizacji boiska w ramach tego projektu. Szczepankowo czy Śniadowo? A może wcale?

Jedno wiem na pewno, wójt nie miał nic wspólnego z załatwieniem Orlika 2012 dla Gminy Śniadowo. A jak nie miał, to pozwala sobie lekceważyć pracę innych, tak jak zresztą wszystko i wszystkich.
Osobiście współczuję pracownikom UG, którzy jak każdy chcą pracować, i aby pracować muszą obcować z człowiekiem, który bezustannie kłamie i wyżej ... niż ... ma. Kulawa ta demokracja, niestety.

Obiecancki cacanki, a mieszkańcom Szczepankowa figa. I tak karawana jedzie dalej trzymana za lejce przez wójta. Jak tak dalej pójdzie to zastanie znak drogowy z napisem ŚLEPA ULICA.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org