Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet bezprzewodowy |
Orientuje się ktoś czy można gdzieś wziać bezprzewodowy internet tylko na miesiąc?jak tak to gdzie i za ile? PrZeMo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet bezprzewodowy |
Witam, sprawdź w ofertach operatorów sieci komórkowych. Pozdrawiam MirekO
|
|
na miesiąc to nigdzie chyba albo kup sobie simdate -------------------------- running with scissors
|
|
zapytaj sąsiadów to za opłatą może na miesiąc przygarną Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
hehe nie to mi sie nie przyda raczej w domu mam internet.Ale wyjezdzam nad morze i tam by mi sie przydał PrZeMo
|
|
a co to jest to simdata?
|
|
jest to karta taka sama jak do telefonu korzystasz z internetu tylko wtedy gdy jest ci potrzebny i płacisz za internet tylko wtedy gdy z niego skorzystasz .Nie musisz przy tym podpisywać zadnych umów i zwierać abonamentu
|
|
Moze trochę rozwinę ten temat czyli tak kupujemy w salonie Plusa lub Orange specjalną kartę przedpłaconą o nazwie „simdata” - Plus lub "Orange Free na kartę" - Orange, dzięki której płacimy tylko za przesłane dane. W taki sposób możesz łączyć się nawet przez HSDPA jeśli posiadasz odpowiedni modem lub telefon. Nie musisz martwić się o abonament. Jeśli potrzebujesz Internetu sezonowo, to jest to oferta dla Ciebie! Za każde przesłane 100KB (1MB = 1024KB = 11x0,03zł = 0,33zł) z konta zabrane zostaną tylko 3 grosze. Konto doładowuje się zwykłymi zdrapkami simplusa - Plus lub Orange Go/POP dla sieci Orange które można kupić w prawie każdym kiosku.
|
|
Dzięki Tommek za informacje. Z tą kartą telefon służy jako modem?
|
|
Tak z tą karta używasz telefonu jako modemu .Musisz tylko ustawić za pomoca kreatora połaczenie
|
|
a czy wiesz jaka jest predkość w czymś takim?
|
|
to zalezy w jakim zasięgu bedziesz ale sa takie prędkosci HSDPA– do 7,2 Mbps pobierania danych UMTS– do 384 Kbps pobierania danych EDGE – do 236 Kbps pobierania danych GPRS– do 53,6 Kbps pobierania danych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |