środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypad na rowerki

Szukam ludzi/ekipy chętnych na jakieś dalsze wyprawy rowerowe/ krajoznawcze z propozycjami kierunków wyjazdu. Podpisujcie się wszyscy maniacy rowerów:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypad na rowerki

Te "wyprawy" to jakoś na kilka dni czy jak ?

Fajny pomysl:)

No jak jakas faja trasa to mozna na kilka dni, tylko trzeba myslec o takich rzeczach jak namiot, spiwor itp, ja namiotu niestety nie posiadam. Myslalem zeby wybrac sie na mazury, ale to dosc daleko wiec moze tam daloby sie dojechac pociagiem/autobusem, a pozniej po jakis szlakach rowerowych. Wiem ze tego tam jest mnostwo tylko trzeba wiedziec gdzie sie jedzie

http://mazury.info.pl/atrakcje/szlaki/rowerowe.html tu na przyklad, ale jak mowilem sa dojazd tam to jest jakies 100-150km e jedna strone.
http://www.koloroweru.pl/strony/cz_00.html duzo porad dotyczacych rowerow, co zabrac, jak naprawic itp

Jak coś się ustali to ja jestem chętny bez względu na długość :-).
Moje GG jakby co : 1865755

Co już po akcji ? ... 8]

nie no jak po akcji, piszcie ile macie lat i ile mozecie zrobic kilometrow i w jakim czasie. ja to myslalem nad weekendem z piatkiem, tak po 50-80km dziennie. Wpisujcie sie chetni

Wpisuję się, 50 km dziennie.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wiek istotny nie jest chyba, mam 17 lat, dystans do 150 km choć może być i więcej.
Jedyne co bym chciał to żeby tempo było na poziomie 28-30 km/h, bo jak mniej to niestety dla mnie żadna frajda. Pozdrawiam

To narazie pisza sie na to dogerka, Maxxx i marcin135, prosze o potwierdzenie. marcin, bedziemy jechac tempem ktory odpowiada wiekszosci, na pierwsza trase proponuje brame na bagna z racji tego ze pewnie nie ma nikt namiotu a na dluzsze trasy to w jeden dzien sie nie wyrobimy.
Łomża->Strękowa góra zależy jaką droga, 45-36km
Strękowa góra->Giełczyn->Brzeziny->Laskowiec->Zajki->Łaś Toczyłowo 20km
W sumie zrobimy ok 100km ale rozlozone na caly dzien to nie tak duzo.
Kto by się wybral na taka trase i kiedy? Mi odpowiada tylko w weekendy, najlepiej niedziela, nie koniecznie ta, rano wyjazd, wieczorkiem powrót.

Sorry, ale jak dla mnie 100 km to kwestia 3,5-4 godzin więc przepraszam ale trudno mi będzie marnować cały dzień. Zbierzcie ekipę beze mnie i też będzie fajnie :-) Pozdrawiam

Chodzilo mi glownie zeby troche sie poznac, swoje mozliwosci, rzucanie sie na gleboka wode z ludzmi ktorych pierwszy raz widzisz moze nienajlepiej sie skonczyc. Jaka ty mialbys propozycje skoro ta ci nieodpowiada?

hmmm, a mozna jakos pogadac o tym wypadzie nie na forum?

Bardzo mi miło że pojawił się taki temat na forum .Jestem wielkim entuzjastą
wszystkiego co jest związane z kolarstwem górskim i szosowym .
Ja osobiście mam nieco wyższy poziom zaawansowania trenuje kolarstwo górskie MTB kilka lat . Ludzie zachęcam Was zbierajcie się i w drogę .
W Łomży jest kilka osób które czynie biorą udział w wyścigach rowerowych Mtb . Skupiają się przy sklepie rowerowym Korsa na ulicy Piłsudskiego 73
Jeśli chcesz zacząć nieco poważniejszą jazdę rowerem na półprofesjonalnym poziomie Zgłoś się do sklepu przyszły adepcie xc tam otrzymacie informacje na temat sprzętu .Techniki jazdy i treningów .Pozd .Paweł -MTB-Orbea .

dogerka, pewnie ze mozna, ja jutro od 16 jestem wolny, mozesz ustalic gdzie i o ktorej, mam tez nadzieje ze jeszcze ktos sie przylaczy.

Ernest, znam ten sklep, Wisi nad nim duzy szyld "rowery" tak?

masz moje gg, jutro rano zajrze jeszcze do kompa bo pozniej do roboty, 408950

Tak szyld Rowery .

ostatnio w tym sklepie kupywałem sobie kulka na piastach shimano deore :)

Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS
(:Łomża moją weną:)

Dobra, jak narazie jedna osoba wyrazila checi, a co z reszta? Ludzie piszcie, tutaj albo do mnie na gadu, ustalimy wszystko i wyruszamy w trase:)

i ja bym sie jeszcze pisał i moze moj ziomek jeszcze :) wiec kiedy i gdzie??

Odswieze temat. Niestety nic nie wyszlo z wycieczki, byc moze inni zorganizowali sie bezemnie ale ja nie mialem czasu na zadne wyprawy.. Takie pytanko do entuzjastow rowerow gorskich, jest ktos zainteresowany kupnem takiej ksiazeczki? pare osob by sie zebralo to oszczedzilibysmy na przesylce i moze dalo by sie cos utargowac http://allegro.pl/item411928976__zinn_i_sztuka_serwisowania_roweru_gorskiego_dcb.html

To pisz jak bedziesz mial czas, chetni sie znajda znow:)

w górę :)

http://www.rowery-lomza.postuj.pl/ = proszę i można pisać i na tym forum się umawiać;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org