Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wakacje 2008 |
Witam Czy ktoś z Was planuje wyjazd do Bułgarii , Chorwacji w terminie 12.07- 19.07 samochodem a może przez biuro podrózy? Nie mam towarzyszki/a do wyjazdu, chętnie bym dołączyła. A może ktoś byłby skłonny wykupić od 12.07 do 19.07 wycieczkę super last minut. Czekam na informację. Mój nr GG 11452410
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wakacje 2008 |
- ja się zastanawiam czy będzie mnie stać na kilkudniowy wypad na mazury..... /zdradź sekret - co trzeba robić, by przy średnich łomżyńskich zarobkach było człowieka stać na taki wyjazd
|
|
W sumie taki wyjazd to nie jest znowu jakiś ogromny koszt, ale pogoda gwarantowana. Podobną kwotę trzeba wydać na tygodniowy pobyt nad polskim morzem...
|
|
Tak jak pisze dziewczę. Teraz bardziej opłaca się jeździć na zagraniczne wycieczki niż siedzieć w Polsce. Za hotel *** dwuosobowy w Kołobrzegu na 3 doby musiałem zapłacić ponad 800zł, tylko dlatego, że jest Sunrise, ale w normalnych terminach jest niewiele taniej. Można niewiele więcej dopłacić i wyjechać na tydzień za granicę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |