środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak wam sie podobal mecz??

Jakie macie wrazenia po ostatnim wygranym meczu ŁKSu??Jak wam sie podobala atmosfera na trybunach??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak wam sie podobal mecz??

To był jakiś mecz?

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Byłem pierwszy raz na meczu ŁKSu i .. miło zaskoczony. Będę bywał częściej.

Dla mnie mecz dobry. Dużo walki, zaangażowania i przede wszystkim bardzo dobra frekwencja i doping. Tylko więcej takich meczów w Łomży! Pozdrawiam.

www.lks.lomza.tk

Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.

frekfencja bardzo dobra, niektóre gazety (min.GW) piszą o liczbie ok 1000 widzów, z czym nie moge sie zgodzić, wystarczyło spojrzeć na trybune od ulicy- tam było około 1000 osób + ludzie z trybuny od rzeki i młyn, to mi wyglądało na prawie 2000. GW wiele razy przekręcała tak jak na meczu z Augustowem, gdzie było około 1500 osób a oni pisali o niecalym tysiącu co jest kompletną bzdurą, straciłem zaufanie do tej gazety i podejżewam że nie tylko ja. Piłkarze grali dobrze ale nie najlepiej co można im wybaczyć bo jeszcze sie nie zgrali ze sobą, na to przyjdzie czas. Na młynie było około 80 osób co uważam za słaby wynik, w meczach IV ligowych było nas więcej, można to tłumaczyć brakiem przyjezdnych. W następnym meczu na naszym stadionie ŁKS zagra derbowe spotkanie z Ruchem WM pokażemy na co nas stać :D

POZDRO DLA TYCH CO BYLI

---===eŁKaeSiacy'03===--- zmotywowani by walczyć...

no to był meczyk oby tak dalej
FORZA ŁKS

Przeglad sportowy tez napisal ze bylo 1000 osob. Czyzby to samo zrodlo info co GW??:> Mecz dobry, ale nie najlepszy jaki widzialem w wykonaniu LKS.

niesłyszałem żeby ktoś z PS był na meczu więc pewnie opis jest podobny i dane statystyczne takie jak liczba widzów też, oni powinni se kupić okulary albo psa przewodnika on by dokładniej policzył

---===eŁKaeSiacy'03===--- zmotywowani by walczyć...

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org