Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
solidny mechanik |
Czy ktoś może mi wskazać uczciwego i solidnego mechanika, któremu bez obaw można powierzyć do przeglądu lub ewewntualnej naprawy autko marki SEAT?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: solidny mechanik |
serwis seata :)
|
|
W serwisie zapłaci 2 razy tyle i nie powiedziane , że lepiej i solidniej wykonają swoją pracę.
|
|
z czystym sumieniem moge polecic J. Lewicki na ul. Strojna 1
|
|
Spróbuj na Polowej w podwórku naprzeciwko sklepu Avans, jeżdżę sam tam już od kilku lat i wiem co on potrafi. Nie ma marki, której nie zrobi a ja osobiście nie mam żadnych zarzutów do tego warsztatu i bynajmniej nie zamierzam zmieniać. Pozdro.
|
|
A ja swoje samochody naprawiam na placu WZGS /byłym placu/ w firmie lasvegas i jestem zadowolony, gość nie zdziera a stała klijentelaa ma upusty.
|
|
Polecam Pana Kempistego róg Zawadzkiej i Sikorskiego jsb2
|
|
Tylko nie na Polowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Facet przyjmuje samochód, pięknie ładnie( nie licząc syfu), a potem czekasz, czekasz, czekasz !!!!!!!!!!!!!!!! Rano otwiera maski aut stojących na placu i nic w nich nie robi( choć wygląda to inaczej), potem twierdzi że trzeba poczekać na część !!!!!!, na fajrant zamyka, a rano znowu otwiera i tak do skutku. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Człowiek niesłowny, niedokładny, auto oddaje nie sprawdzone czy wszystko gra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Dzięki za pomoc, czy to jest adres z Łomży, jeśli tak, to jak tam dijechać, nie zetknęłam się jeszcze z taką nazwą ulicy i nie wiem w jakich jest ona okolicach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |