czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mazury

bym chciała pojechac na mazury na weekend pod namiot lub domek z wieksza ekipa macie moze jakies miejsca do polecenia nad jeziorami?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mazury

temat juz był:)

F2

Ja polecam Nowe Guty. Piękne miejsce, chociaż zatłoczone. Obok jest pole namiotowe.

Tylko Nowe Guty!!! cena za domki tez bardzo rozsadna:) polecam!!!

kociolek szlachetny tam tez jest miejsce na rozbicie namiotow i tez mozna wypozyczyc domek:P

jedz do Augustowa, Mikolajek czy chocby Rucianego, te wioski co wszyscy podaja to oklepane na maksa sa, zero atrakcji itd. poprpstu nic sie tam nie dzieje!

Nic się nie dzieje? A co dzieje się takiego w Augustowie? :/

chocby glupim statkiem mozesz poplywac, wyporzyczyc skuter, jakis koncert zobaczyc a co zobaczysz w Gutach? wiem co, ze jestem 30m od brzegu i nadal jest woda do pasa, to idealne miejsce do odpoczynku z dziecmi ale nie do zabawy!

Domki w nowych gutach to sufffff jak z wiekszo ekipo to jedzicie do nowych gut ale do jakiegos gospodarstwa noc kosztuje ok 150 zl ale na "wiekszo ekipe" to jest nic i masz wszystko telewizor, prysznic itp. a w tych domkach co;|

To zależy gdzie i czego szukasz, bo ofert jest naprawdę dużo, bardzo dużo, ale co się komu podoba to już kwestia gustu, na co kogo stać no to już kieszonka. Niektórzy szukają komfortu i rozrywek, a inni od tego uciekają, czyli wybierają ciszę i spokój na łonie natury, jak dla mnie to zdecydowanie to drugie, jeżdżę już od kilku lat na Zdory i jest super. Myślę, że coś sobie znajdziesz. Pozdrawiam.

dzieki za wszystkie odpowiedzi

a coś bliżej łomży ?Pisz lub okolice ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org