Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mazury |
bym chciała pojechac na mazury na weekend pod namiot lub domek z wieksza ekipa macie moze jakies miejsca do polecenia nad jeziorami?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mazury |
temat juz był:) F2
|
|
Ja polecam Nowe Guty. Piękne miejsce, chociaż zatłoczone. Obok jest pole namiotowe.
|
|
Tylko Nowe Guty!!! cena za domki tez bardzo rozsadna:) polecam!!!
|
|
kociolek szlachetny tam tez jest miejsce na rozbicie namiotow i tez mozna wypozyczyc domek:P
|
|
jedz do Augustowa, Mikolajek czy chocby Rucianego, te wioski co wszyscy podaja to oklepane na maksa sa, zero atrakcji itd. poprpstu nic sie tam nie dzieje!
|
|
Nic się nie dzieje? A co dzieje się takiego w Augustowie? :/
|
|
chocby glupim statkiem mozesz poplywac, wyporzyczyc skuter, jakis koncert zobaczyc a co zobaczysz w Gutach? wiem co, ze jestem 30m od brzegu i nadal jest woda do pasa, to idealne miejsce do odpoczynku z dziecmi ale nie do zabawy!
|
|
Domki w nowych gutach to sufffff jak z wiekszo ekipo to jedzicie do nowych gut ale do jakiegos gospodarstwa noc kosztuje ok 150 zl ale na "wiekszo ekipe" to jest nic i masz wszystko telewizor, prysznic itp. a w tych domkach co;|
|
|
To zależy gdzie i czego szukasz, bo ofert jest naprawdę dużo, bardzo dużo, ale co się komu podoba to już kwestia gustu, na co kogo stać no to już kieszonka. Niektórzy szukają komfortu i rozrywek, a inni od tego uciekają, czyli wybierają ciszę i spokój na łonie natury, jak dla mnie to zdecydowanie to drugie, jeżdżę już od kilku lat na Zdory i jest super. Myślę, że coś sobie znajdziesz. Pozdrawiam.
|
|
dzieki za wszystkie odpowiedzi
|
|
a coś bliżej łomży ?Pisz lub okolice ?
|