czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra nuta

Ostatnio w Rmf max często leci fajny kawałek,którego tyytułu nie znam,nuta w stylu techno,śpiewana takim zmiksowanym głosem,jedno słowo ,ltóre często się tam pojawia to DIZAJER.. wiem,że to mało :P ale na pewno ktoś zna ten tytuł,pomóżcie..z góry dzięki.

Ewelinka ;*

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra nuta

DIZAJER :D ha
->Jakarta- One Desire (Mondo remix)

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

designer no każdy wie o co kaman :P,dzięki zaraz sprawdzę

Ewelinka ;*

BLM czy BKL ?? :D hahah

Bardzo Kulturalni Ludzie :)

Bardzo Kocham Lomze
Blisko Lomzy Mieszkam

Bede Kiedys Lomzyniakiem

designer xDD haha

! co?

haha, odezwały się "pany z miasta" łomża metropolia,w której żyją sami bogaci inteligenci,spędzający większość swego życia na forum, a ich rodzice pochodzą z okolicznych wiosek,wprowadzili się do łomży dali synkowi na samochód i rżnie taki kozaka na kukawie pod biedronką,lub z przed monitora,żal mi Was chłopcy. Nie ciągnijcie już od mamy,zamiast siedzieć non stop przed komputerem weźcie się za robote :)

Ewelinka ;*

To ja się jeszcze podepnę. W sweeperze w rfmmaxxx leci nuta. Słowa jakie usłyszałem to ...where's the love...you know...thing...stop...wasting my time...you don't even care (powtarza się). Śpiewa jakaś dziewczyna, gatunek utworu, obstawiam trance.

WoW ^^

greg12 wole być takim panem z miasta niż miec wiejski tuning audi 80 lub starej vectry bo to najbardziej spotykane wsrod "tych lepszych" rzekomo, na BKL i wozić sie po satrym rynku z łokciem na wiatr i muzyka az glosniki trzeszcza, a potem parkuje pod Biedronką, bo to najlepszy sklep wsrod "tych lepszych" a gdy zorbi zakupy w bidronce przejedzie sie do Lidla poogldac towary bo zakupy juz zorbione w biedronce a gdy wroci do swojego miejsca opowiada rodzince ze byl w tym niemieckim sklepie

nie chce ciagnac dalej tego samego tematu bo kazdy wie o co chodzi, ale jak widze na krzyzowce przy 4+ jak blm-y zawracaja to sorry, ale nie moge sie powstrzymac od smiechu :D na parkingu pod owym 4+ w sobote miejsca brak, dlaczego? audi 80 (blm oczywiscie) zaparkowane w taki sposob, ze linia parkingowa znajduje idealnie pod samochodem, no nie wiem, moze potrzeba panu/pani dwoch miejsc tak zeby mozna bylo drzwi do konca otworzyc.. , ale mistrzem parkowania jest na 100%. Takich przykladow mozna przypomniec tysiace, ale tego sie nie wytepi, takie zycie ;) a teraz do grega: nie uwazam sie za pana z miasta, jestem normalnym mieszkancem sredniej wielkosci miasteczka, wiekszosc zycia poswiecilem jak narazie na nauke, pod biedronka nie ma miejsca bo jest ono przepchane zle zaparkowanymi samochodami, zgadnij przez kogo :), nie zgrywam kozaka sprzed monitora, moge ci to powiedziec wprost, od mamy nie ciagne, przy komputerze spedzam max 3h dziennie, ty zreszta tez, jezeli nie wiecej.. i mam robote, chcesz jeszcze ze mna porozmawiac? nie jestem z gory uprzedzony do tych rejestracji, ale po kilku sytuacjach z ich udzialem dziennie, nie daje rady myslec ze jest ok :P

! co?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org