Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trwałe prostowanie |
Czy ktoś orientuje się, ktory z łomżyńskich salonów fryzjerskich trudni sie wykonywaniem trwalego prostowania wlosow. ? i jakie sa tego koszta ? Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trwałe prostowanie |
Ja nie wiem czy to drogie czy tanie ale wiem że będziesz musiala powtarzac to co jakiś czas Tak jak malowanie włosów czy inne zabiegi. Ps Ja również podpisuję się pod tą prośbą
|
|
Trwałe prostowanie można zrobic w Elfryzie, Akademi fryzur z tego co wiem a koszt ok. 150 zł, zależy od długości włosów i oczywiście włosy nie mogą byc rozjaśniane
|
|
w elfryzie to słyszałam ze dziewczyny robily za 500 zł ale to bylo rok temu ,ja byłam w fashion mialam do ramion i zapłaciłam okolo 100
|
|
później tez trzeba odpowiednio je pielęgnować więc niecałe 100 zł na kosmetyki należy wydać (szampony odżywki) ale prostownicę można odstawić prawie na pół roku
|
|
a tak mniej wiecej od jakiego wieku mozna robic takie eksperymenty z wlosami?
|
|
od 44 roku zycia, nie wczesniej!!
|
|
pytaam poważnie.
|
|
chyba nie ma jakiejs granicy wiekowej :) ja mam kręcone włosy, ale mimo to ciagle je prostuję. Jednak boję się zdecydowac na trwałe prostowanie, bo juz później nie "odzyskam" swoich loków :) raczej :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |