środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
star wars

szukam książki star wars zemsta sithów autor matthew stove może ktos ma nie moge znalesc w księgarni dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: star wars

w Łomży głównie ludzie mają dwa cele: jechać do Anglii na zmywak lub pobić kogoś pod dyskoteką. myślę, że się nie dowiesz o tą książkę. Chociaż wyjątki się znajdą

Latam, Skaczę i jeżdżę

no jeszcze mozna sie tu dowiedziec gdzie kupic najlepsze masło w miescie albo która kosmetyczka obcina profesjonalnie paznokcie..:)

a co do ksiazki to moze allegro ci pomoże bo w łomżyńskich ksiegarniach tylko kościele robia furore i zadnych innych niema

Hej,
Mam po angielsku:
STAR WARS EP III - Revenge Of The Sith Graphic Novel.pdf
STAR WARS EP III - Revenge Of The Sith - film DVD

Poszukuję następujących książek (po angielsku):
autor Jack Vance
1. Araminta Station
2. Big Planet
3. The Languages of Pao
4. Green Magic

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org