Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klucz |
Witam zgubiłem nie dawno klucz od motoru i nie mam zapasowego. Gdzie można w Łomży dorobić klucz ?? Trzeba tam podjechać z motorem???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klucz |
W takim wypadku najlepiej by było wymienić całą stacyjkę. Wtedy miałbyś pewność, że nikt Ci motocykla nie podp***doli... Strong and proud we'll survive the grief Scream and shout for what we believe
|
|
w marianowie jest taki dziadek ktory dorobi kluczyk ze stacyjki nie musisz ciagnac motoru ja kiedys u niego dorabialem w taki sposob
|
|
to nie dziadek tylko Pan Turowski - bardzo dobry specjalista ...tru, tru... Unimil sobie zycie
|
|
nie musisz ciagnac motoru ja kiedys u niego dorabialem w taki sposob... No to czyli jak... on potrafi telepatycznie sprawdzić otwór na klucz i "wyrzeźbić" nowy?;> czy sam przyjdzie...
|
|
napisalem ze stacyjki wystarczy ja wymontowac i mu podrzucic
|
|
Na ul. Długiej w sklepie odzieżowym w dawnej Cafe Balbinie jest punkt dorabiania kluczy i tu można wszystkie typy (kodowane nawet) do wszystkiego dorobić i taniej niż gdzie indziej,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |