Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy Rogiński ścina dobrze włosy? |
czy Rogiński ścina dobrze włosy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy Rogiński ścina dobrze włosy? |
Najskuteczniej Oleksemu.
|
|
hm...ciekawe dlaczego pytasz, napewno jest drogi i wiem czemu, przez dwa lata scinalem tylko u niego wlosy dlatego ze zawsze wiedzial co zrobic, nie jest sztuka sciac wlosy takl jak to wiekszosc preferuje czyli podgolenie maszynka i troche nozyczkami, fryzjera dobrego a w tych czasach to sie nazywa fryzjer stylista cechuje to ze ma fantazje :) jezeli chodzi o damskie fryzjerstwo to niewiem, raz scial moja eks tak jak chcialem i bylo pieknie tyle ze ona stracila polowe wlosow i marudzila mi pozniej. pozdrowiam ps. oczywiscie eks tez pozdrawiam
|
|
Rogiński rzeczywiście sobie liczy, ale zawsze do niego chodzę. Jestem bardzo zadowolona i zawsze potrafi doskonale doradzić. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
jeśli masz ochotę zmienic coś w swojej fryzurze - polecam!!!
|
|
Również polecam. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
a gdzie on przyjmuje jak tak polecacie jest ryzyko jest zabawa
|
|
Sory za pytanie ale gdzie ten Rogiński ma zakład? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
Na wyszyńskiego 22. Niedaleko Kościoła Miłosierdzia Bożego. Właśnie o to chodzi, że chcę coś zmienić. I po prostu chce wiedzieć czy jest warty tej ceny? Czy umie doradzić i dobrze dobrać fryzurę do twarzy? Tyle możemy ile umiemy.
|
|
ok dzieki a jaka cena jesli chodzi o strzyzenie meskie? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
30zł .Wcześniej musisz zadzwonić i się umówić www.zespolronix.com
|
|
nie orientuje się dobrze. Ale chyba każde ścinanie włosów kosztuje 50-60 zł. Tak mi się bynajmniej wydaje. W porównaniu z innymi salonami fryzjerskimi to dosyć drogo. Dlatego chcę wiedzieć czy warto? Tyle możemy ile umiemy.
|
|
to może te 50-60 zł dotyczy damskiego ścinania.
|
|
Samo ścinanie kosztuje ok. 30 zł, ale często dochodzi do tego jakaś fajna stylistyka (a trzeba przyznać, że on naprawde fajnie układa fryzury), także koszt oscyluje w granicach 60 zł. Ale myślę, że warto zapłacić taką sumę, bo oprócz fruzury takiej jakiej konkretnie chcesz (a nie jak u innych, tłumaczysz, on i tak przeleci maszynką po bani) jeszcze ci doradzi jak, jakimi środkami dbać o włosy. Naprawde warto. WoW ^^
|
|
A jeżeli nie wiem jaką fryzurę chce? Dobrze mi doradzi? Jaka by mi do twarzy pasowała?
|
|
Ja u Pana Adama strzygę się od lat… I jestem /byłam zawsze zadowolona… I mówię to bardzo świadomie. Jestem dosyć częsta klientką w salonie. W międzyczasie próbowałam też paru innych „specjalistów”/”stylistów” /i nie tylko w naszym mieście/ i proszę mi wierzyć, Pan Adam na niepowtarzalny styl. Kiedyś był o wiele bardziej zakręcony… dziś mam wrażenie, że jeszcze lepiej wyczuwa klientkę… To co podoba mi się w nim najbardziej, to że stać go na szczerość ze swoją klientką. Każda z nas zazwyczaj idzie do salonu z jakąś własną koncepcją/wizją… a on potrafi powiedzieć, że to nie dla mnie, że w tym nie będzie mi dobrze… i robi to tak sympatycznie, że nigdy nie czułam się urażona… Zawsze wychodzę od niego zadowolona. Polecam go moim wszystkim znajomym… Dodatkowo, możesz go zapytać o zabieg „oczyszczania” włosów… SUPER SPRAWA!!!! Na początku nie wierzyłam w to, teraz jest to mój podstawowy zabieg przy każdej wizycie… A włosy mam tak ścięte, że praktycznie nie muszę nic z nimi specjalnego robić… Są SUPER – i wiem, że to zasługa Pana Adama, bo je dobrze „czuje”… Polecam ;)
|
|
"czerwiec" radzę Ci, żebyć "mniej więcej" zastanowiła się nad tym jaka chcesz mieć fryzurkę...przygotuj np. zdjęcia z gazet itp. ..pokaż to Panu Adamowi...a zapewniam Cię, on szczerze Ci powie, czy będzie Ci to pasowało, czy nie... To właśnie w nim lubie... Z moimi włosami robił szalone rzeczy /łącznie ze ścinaniem z "długich" na "króciótkie" w ciągu jednej wizyty/ i zawsze byłam zachwycona... Na początku oczywiście starałam się zawsze doopytać co robi, kontrolować sytuację... Ale po kilku razach zwsze siadalam na fotel i mówiłam "Panie Adamie, proszę zaszaleć" ;) ...i nigdy mnie nie zawiódł... Polecam...
|
|
Chodzi o to że obawiam się czy da się potem z tą fryzurą wyjść do ludzi:P w gazetach jest wiele fajnych fryzur, które nie koniecznie do mnie mogą pasować, mam nadzieje że będzie można zdać się na niego. I że nie bedzie to porażka;p
|
|
do Misia_2008 - te krótkie włosy nie załamały Cię?:D
|
|
To było śmieszne, bo podczas strzyżenia byłam super happy... Nigdy nie wyobrażałam sobie siebie w krótkiej fryzurze i przerażało mnie to... Pan Adam uznał, że będę wygladała dobrze... Analizował mój włos, rodzaj, strukturę, jak mi się zakręca itp... dopiero po wyjściu z salonu przyszedł czas na refleksje... Bałam się opinii osób postronnych... ale wszyskim się podobało... Z doświadczenia z nim wiem, że jeśli uzna, że to fryzurka nie dla Ciebie, zwyczajnie Ci to powie... Być może, nie będzie chciał rozbić nic kontrowersyjnego na pierwszej wizycie... Tak, czy inaczej, zapewniam Cie, możesz bezpiecznie się tam udać i gwarantuję, że będziesz zadowolona... Nie wiem, jak wygląda Twój rozklad dnia, ale sugerowałabym umówienie sobie wizyty w zwykły dzień, najlepiej wcześnie... kiedy będzie cisza i spokój... Pan Adam i tak niegdy nie umawia sobie 2 klientek jednocześnie ...ale sama się upewnij, że będzie miał dla Ciebie wystarczająco dużo czasu... Jak będziesz się umawiała, powiedz mu, że to Twój pierwszy raz u niego w salonie, i się trochę stresujesz, i prosisz, aby miał dla Ciebie wiecej czasu... Zobaczysz, będzie dobrze... a Ty jeszcze piękniejsza ;)... sorry, Twoje naturalne piękno będzie profesjonalnie "podkreślone" ;)
|
|
http://adam-roginski.pl prosze bardzo tu znajdziesz troche info :) ladna strona :D blow in your trumpet :)
|
|
Dzięki Misia_2008 za szczegółowe porady i odrobine uprzejmości;) co nie często zdarza się na forach. Mam nadzieję, że doradzi mi coś fajnego i faktycznie potwierdzi to że jest dobry tak jak ludzie go zachwalają. Mam nadzieje że będę zadowolona:P
|
|
a strona, faktycznie ładna, taka... na poziomie;p
|
|
a dziekuje :D
|
|
czyżbyś ją robił?:> Tyle możemy ile umiemy.
|
|
tak kiedys ja zrobilem, dwa lata temu, co prawda naniesione zostaly juz poprawki na nia, nie ja je robilem a moja eks. w sumie za duzo nie zmienila :) pozdrawiam
|
|
trzeba mieć nadzieję że strzyżenie jest równie dobre jak strona:] Tyle możemy ile umiemy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |