Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
otwarcie kauflandu!!! |
witam! Czy ktoś się może orientuje o której jutro otwarcie kauflandu i co jest na nim przewidziane? edy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: otwarcie kauflandu!!! |
Dla pierwszych 10 osób zakupy do 100zł za darmo.
|
|
otwarcie jest chyba o 8 a co jest przewidywane? przede wszystkim zlot glupiego jak but narodu ktory podnieca sie takimi gownianymi marketami jak kaufland ktory jest pod wzgledem czystosci i kontroli sanitarnych jednym ze slabszych marketow. jak otworzyl sie lidl to polecieli jak glupie do lidla Good God.... tragedia ;] pozdrawiam
|
|
Lecą jak pjebusy do tych sklepów, myślicie że będą dawać za darmochę.
|
|
stare próchna rozpoczną szturm, niektórzy będą zadeptani
|
|
Ta, ja nie radzę się pchać w ten dziki tłum. Lidl intrygująco przypomina Biedronkę, a wszystkie takie molochy to gówno... Peace, love and harmony
|
|
jutro bedzie otwarty od 8.00:)
|
|
Jeszcze trochę a będzie to sport łomżyński - otwarcie sklepu, jest się czym podjarywać. Pomyśleć trzeba gdzie tu zarobić żeby w tych sklepah kupywać.
|
|
hehe czemu wprowadzacie goscia w błąd pewnie sami chcecie sie wbic w pierwsza dziesiątkę ? Otwarcie o 6:30 rano ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
HokusPokus nie ładnie tak kłamac, pewnie sam chcesz kupic wszystkie bagietki za 0.01 zł, otwarcie jest o 5.30
|
|
ja to w ogóle słyszałam, że otwarcie jest 26 czerwca.......
|
|
już dawno otwarte i sprzedają papier toaletowy 2 grosze taniej w promocji kibel gratis
|
|
ja dzis szlyszalam ze jest otwarcie jutro o 8.00 ...
|
|
najlepiej to ustac i zajac kolejke juz dzis heheh k2m
|
|
o 6,30 ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Nie widzieliście ulotek z kauflandu? Napisane jest tam że od 7.00
|
|
heh na otwarcie Lidla już niektóre ludziska od 5-tej czatowały :) a Kaufland będzie otwarty od 6.30- wisi reklama :) zastanawia mnie jedno od której przy Kauflandzie ludziska rozstawią obozowisko heh ps żeby za 100zlPLn takiego głupa zżynać <szok>he he he
|
|
tajemnica, a widziałaś reklamę przy sklepie? Wyraźnie pisze że otwarcie o godzinie 6,30 (wystąpiły rozbieżności, ktoś dal plamę). Jutro okaże się, o której faktycznie będzie otwarcie sklepu. Życzę udanych zakupów.
|
|
Witam wszystkich :) nie ważne o ktorej otwarcie , bo nie macie juz zadnych szans. przed chwilą wóciłem :) a pod Kauflandem zostawiłem swoja starą ma dyżur do 2.00 potem ja ją zmienie :) i bedziemy jutro pierwsi :PPP Kajetany zgarniaą wszystko :D troche za pozno sie obudziliscie :P
|
|
A który masz kolego numerek w kolejce do Kauflandu na jutro??
|
|
ej bez przesady nie wieszajcie tak psów na tych co tam startuja na otwarcie tych sklepów. W mieście po prostu brak jest takich sklepów , i ludzie tego chcą i to się im podoba. Wiec po co udawać ,że jest się kimś lepszym , innym . Wszyscy jesteśmy tacy sami tylko co niektórzy w życiu stosują bardziej lub mniej wyszukane pozy. Jednym to pasuje innym nie. Nasza
|
|
otwarcie jest o 6;30 pisze jak wół na gazetce głąby ehhehe ;) i tak już pewnie cały parking zajęty hheeh traktorami sie zjechali ;))) aa no i same bkl blm też już są :D ;)
|
|
przeciez sanepid nie wyrazil zgody na odtwarcie Kauflandu i nie bedzie darmowych zakupow haha F2
|
|
jak to nie wyraził zgody !!!! ja chce kur... mój wiatrak za 24 zeta grrrrrrrrrrrrrr ;)
|
|
heh a ja pod Biedronami, Lidlem widziałem najwięcej aut typu audi 80 z tablicami BL (wstyd pisać)
|
|
lepiej by jakies zaklady pootwierali, mimejsc pracy natworzyli zeby ludzi gdzie pracowac mieli bo jak narazie otwieranie suermarketow jeden obok drugiego to bezsens. Postawili by jeden a porządny HIPERmarket a nie obok siebie 100 nastawiaja i zadowoleni. tragedia ;] no ale fakt ze w kauflandzie tez pare miejsc pracy sie znalazlo napewno.
|
|
lepiej to niż nic przeciez w tamtym miejscu poprzednio krowy się pasły! a jak kiedyś ludziska poszli tam się opalać bo zobaczyli taka piękna trawkę- to właściciel ich pognał bo mu zasiane zborze pogniotą ha ha ha tylko zające zapewne maja nam za złe bo straciły miejsce do baraszkowania ha ha ha
|
|
tak siedze i patrze przez okno to moze nie caly zajety ale malo brakuje :):):
|
|
ludzie nie podoba sie Wam to nie chodzcie i nie róbcie tam zakupów,i nie wyśmiewajcie się z innych że stoją od rana w kojekach i wogóle,a Ty szalllakal czy jak się to pisze sam jeździsz audi lub mpkiem i wyśmiewasz się z innych.Może nie każdy jest tak zamożny wak wy drodzy forumowicze,którzy jeździcie po irlandiach angliach i i innych miejscach. To tyle-dziekuję.
|
|
popieram! Ewelinka ;*
|
|
byl ktos na otwarciu? jak sie podoba? ;P
|
|
Byłem zobaczyłem i stawierdzam ,ze sklep warty uwagi! PS.Jest to chyba najwiekszy sklepk w Łomzy Pomysłowo.
|
|
tez bylam i popieram odpowiedz wyrzej.... wart uwagi i jest w czym wybierac :)
|
|
jeśli chodzi o Kaufland jeszcze tam nie byłem ale na pewno będę, nie wiem czy dziś( dożo ludzi, wiec może jak będzie mniejszy tłum to sie przejdę). osobiście nic nie mam do ludzi którzy stoją (np. jak w wawie dwa dni wcześniej żeby mieć darmowe zakupy albo jakiś gratis.. w życiu rożnie bywa. Niestety nie którzy, a raczej większość nie zarabia "kokosów". Dla Was forumowiczow 100zł -to ośmieszanie, żenada itp. ale jeśli ktoś ma 4 dzieci, prace za 800zl netto to dla tych ludzi 100 jest coś warta ( kilka dniówek) i WIELKI ukłon w ICH stronę dla tych którzy potrafią sie poświeci dla rodziny postać i i wyczekać ta 100zl. tylko oni znają wartość pieniądza i potrafią sie cieszyć.... druga kategoria ludzi to tacy, którzy dla zabawy pójdą i tez czekają- do nich tez nic nie mam, bo jak potrafią sie z tego śmiać, a przy okazji coś skorzystać tez dobrze, lepsze to niż siedzieć w domu i nic nie robić. trzecia "pazerność"- żebym miał kałacha ;] no ale niestety nie mam :/ tylko wiatrówkę, wiec mam nadzieje ze oni sami sie zatłuką parasolkami, laskami itp... ... a to wszystko i tak zależy od wychowania, kultury osobistej i podejścia do życia....
|
|
Jakies promocje byly nagrody cos takiego? "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ty szalllakal , to czym trzeba zajechać pod sklep żeby nie było ci wstyd pisać..... /ludzie w łomży nie zarabiają kokosów i jeżdzą takimi samochodami na jakie ich stać /
|
|
*X*X* "cały parking zajęty hheeh traktorami sie zjechali ;))) aa no i same bkl blm też już są :D" - nie to że Cie nie lubie, nie szanuję czy coś tam, ale takie wypowiedzi świadczą o Tobie.... teraz na wsiach przeważnie ma sie po kilka "traktorów" (sprawdź sobie jakie są ceny, ale tak przy okazji np. zetor 15letni 36 000zl , MTZ BELARUS 952 .3 MODEL II2007 90 000 zl itd ... rzadko spotyka sie żeby rolnik miał tylko jedne traktor:p ( ma ich od 2-6) oprocz tego inne maszyny, sporo ziemii(moze nie wielu z was wie ale rolnicy kupuja mieszkania w miastach dla swoich dzieci, albo dzialki z domami o samochodach nie wspomne).... wiec nie wyzywajmy tu nikogo ze wsi bo oni sa duzooooo bogatsi od nie jednego "mieszczucha"... przecietna dziewczyna czy chlopak z miasta nic nie ma , mieszka w bloku u rodzicow, pracuje albo nie roznie z tym bywa zazwyczaj pasozytuje, z tego co zarabiaja rodzice raczej nie wystarcza zeby kupic dzieciom samodzielne mieszkanie(mozna tylko pomarzyc), wiec my ludzie z miasta tak naprawde za wiele kasy nie mamy :P taka prawda ...nie licze tych co kradna, kombinuja i kantuaj ...i 0,005% uczciwie zarabiajacych kokosy
|
|
hagen ...... odpowiem za szalllakal najlepiej zajsc z buta( albo i bez )... nakryc sie kapturem podkulić sprint do biedrony do kasy i nawrót do bloku :) wtedy nie trzeba sie wstydzic ze matka po olej poslala .... heh głupi naród....
|
|
Łukasz1984 mądra wypowiedz głupi jest ten co mało zarabia i probuje rżnąć "wielkiego pana" .. on tylko będzie jadł w restauracji tylko orginale i firmowe produkty się liczą, a po zakupy to pewnie gosposia pojdzie.... to jest dopiero objaw głupoty i bezmyślności :P z was się tylko śmiać i wstydzić ze nie potraficie docenic kasy i zaoszczedzic, bo zeby przeplacac to trzeba byc dopiero "głąbem" zreszta każdy odpowiada za siebie i jesli ktos sie nie wsytdzi ze kupuje w biedronie czy tam gdzies indziej ( w tym ja :DDD) to jego sprawa tak samo jak ktos kupuje w innym sklepie i sie tego tez nie wstydzi( w tym takze ja :DDD) a wam hu....j do tego kto ile ma kasy .... co kupuje ..... gdzie ... i za ile ..... jego sprawa a Wy jestescie glupi ze tym sie przejmujecie bo to wam spuszcza sen z powiek a nikomu innemu :PPP Kaufland jednak pojde dzis na przekór wielmożnemu państwu co z bloku obserwuja :P, albo przejadem z samochodu :P pozdrowienia dla normalnych Kajetan :)
|
|
Na niektóre wypowiedzi po prostu szkoda słów... :/ Pozdrawiam freestyle224, jedyny mądre słowa powiedział! Jest takie przysłowie w Polsce, "niektórzy wyżej srają niż du.. mają". Sorry za słownictwo ale taka jest prawda! Są na utrzymanku rodziców i myślą że świat należy do nich! A wynocha do roboty, wtedy posmakujecie jakie słodkie jest życie... Pozdrawiam
|
|
chociaz jeden madry sie znalazl... w sumie to odwazny i powiedzial co naprawde mysli o tych glupotach wypisywanych przez niektorych.... w sumie to nie wierze ze osoby ktore sie nabijaja <z samochodow pod sklepem zy z tego stania w kolejce> sami nie poszli nawet dla glupiej ciekawosci... na forum pod glupim nickiem kazdy moze sobie sie ponabijac z ludzi... tylko ciekawe czy to nie ty stales za ta stowka w kolejce....
|
|
Postu nie oceniam, wypowiedzi takie sobie, ale w Łomży chyba natura taka żeby otworzyli miejską toaletę to by się pchali jak na zabicie "LUDZIE CZY NA DZIEŃ DZISIEJSZY W OGÓLE NIC NIE MACIE I CZEKACIE NA OTWARCIE KOLEJNEGO MARKETU?" Z tego co wiem to do nowo otwartego Kauflandu zwożone są artykuły z setek innych placówek gdzie zawalają zaplecze i nie schodzą. Skoro z pracą mamy tak ciężko i ciężko utrzymać opłaty i podatki to po jasną cholerę się pchać ze stówką w kieszeni i w sumie nie wiem na co liczycie. Oczywiście też tam zajrzę jak ten szum się uspokoi no i będzie nowy towar bo na otwarciu to nie ma sensu. Pozdro kupującym, nie pozabijajcie się tylko.
|
|
Kaufland .... byłem, moja opinia jasna nie podobało mi sie .... ceny żadna rewelacja, normalne jak wszedzie, obsługa na srednim poziomie (mozna usprawiedliwic bo maja dzis zapier...dol)podstawy maja prosze, dziekuje, zapraszam. Sam roztaw towaru nie za bardzo mi sie podoba jest dosc nie wygodnie i scisk( mozliwe ze dzis z powodu tłumu ludzi - o ktorych kulturze i wychowaniu nie bede zbyt dlugo pisala bo i nie ma o czym .... pchaja sie i napierda....laja wózkami - spoko, ale mozna powiedziec "przepraszam" co sie zdarza naprawdę rzadko.... lepiej palic glupa i sie napierdzielac jak w wesołym miasteczku) towar ... jak wszedzie, tyle ze jest duzo i roznych firm ale nic szczegolnego uwagii... podsumowując osobiscie jestem rozczarowany, miałem inne wyobrażenie na tem temat i uważam ze w Łomży potrzebna nam jest prawdziwa Galeria i wielkie makro z dajsmanami, orsejami, niujorkami empikami i innym zagranicznym dziadostwem .... ale ciesze sie ze jest i ten kaufland przynajmniej Ci z obocznych bloków i nie tylko maja gdzie isc na wieksze spozywcze zakupy .... pozdrowki Kajetan:)
|
|
Hehe głupcy pchacie się dalej jakby darmo dawali jeden pcha się przed drugiego i każdy rząda szacunku (czy to jest poważne?). Do stokrotki weszłem po tygodniu, tu widzę że nie prędzej jak po dwóch, tak po prostu ciekawość, mogę wejść i po miesiącu ale by hołota się nie pchała, niech ktoś otworzy nowy market to tu już będzie spokój. Czy tak? (CZYSTA LOGIKA, NOWE JEST PIEKNE) A sumienie co wyczynialiśmy i kasa wystawi rachunek hehehe. I po co było się pchać?
|
|
freestyle224 popieram w całej rozciągłości wypowiedzi.Taki traktor często kosztuje więcej niż niejedna "fura",którymi bujańcy z miasta szpanują!A swoją drogą byłem podczas otwarcia pod Lidlem i widziałem jaka"wiocha" się tam zjechała.Zrobiłem nawet zdjęcie jakiemuś pacanowi,który nówką terenówką zaparkował na chodniku bo tak mu się spieszyło na zakupy.Niestety zdjęcie zrobione jest metodą "tradycyjną" i trochę potrwa zanim wywołam.Popatrzcie sami,kto tak naprawdę jeździ na te zakupy.Fakt-żeby jeździć mercedesem w dzisiejszych czasach wcale nie trzeba być bogatym.Wystarczy kupić złom w komisie ale merc to przecież merc -nieprawdaż?
|
|
pierwsze 10osob dostalo po szampanie no i w srodku kilka rozycz3ek dali kolezanka tam pracuje i mowila hehe juz nawet kilku zlodzieji zlapali jak z mp3 chcieli wyjsc hihi nasza Łomża
|
|
bylem i jak dla mnie ok duzy wybor towarow i co najwazniejsze pomimo tak wielkiego tlumu w kolejce do kasy nie stalem dluzej niz 2 minuty ci jest napewno wielkim plusem nie wspomne juz o stokrotce gdzie do kasy czeka sie sredni 15 minut a na dodatek jak sie wchodzi to zawsze czuje dziwny swad niewiem skad
|
|
Jakim p...... trzeba być żeby stać od 5 w kolejce na otwarcie sklepu . Niewiem ale mi sie to nie mieści w zadnej definicji normalnego człowieka. A jeszcze jechać do tego sklepu ekstra furą to taki obciach jak hamer na gaz albo gośc z merca s którego widziałem jak zajechał i pytał o używane opony. W Lidlu nie byłem w kauflandzi nie byłem .Nie wiem po co tam chodzić wszystko co mi trzeba kupię koło siebie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |