Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziku "Spelniaj marzenia" |
Dziku "Spelniaj marzenia" 2008 EP posluchaj plyty www.myspace.com/dziku81
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziku "Spelniaj marzenia" |
wyjebana płyta , oby tak dalej bo w Łomży jest kilku MC a ty , się wybiłeś , to nie wszystkim się udało... Inna z łomżyńskich ekip : http://biela.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDE1MjcuaHRtbA==
|
|
pierwszy raz słyszę ale z mojej strony pełen szacunek- Dziku oby tak dalej!! muza na dobrym poziomie bigi2004
|
|
dziekuje ,ale z tym wybiciem to troszke za duzo powiedziane. fajnie ze plyta sie podoba.na dzien dzisiejszy www to jest dla mnie jedyna promocja plyty.pozdrawiam.czesc. ps. a w lomzy sa dobre sklady i mc fakt.pozdrowki..... siea
|
|
Fajna muza...gratuluje i zycze powodzenia...:)
|
|
Dziekuje za opinie.Dla zainteresowanych powiem tylko tyle ze plytke "Spelniaj marzenia" bedzie mozna pobrac za 2 tygodnie z mojego myspace www.myspace.com/dziku81 Zapraszam do sprawdzenia plytki.pozdrawiam Dziku-sniadeckiego reprezentant. ps. W sierpniu nakrecony zostanie klip do kawalka "Spelniaj marzenia". JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA OPINIE I MILEGO DNIA DLA WSZYSTKICH!!!!! siea
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |