Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kubuntu w laptopie |
Może mi ktoś podpowiedzieć jak usunąć z laptopa kubuntu i zainstalować windowsa ??? Z góry dziękuję za mądre wypowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kubuntu w laptopie |
zostaw lepszy system tam gdzie jest. ew na innego linuksa zmień ;)
|
|
format partycji z systemem...
|
|
Do Łomżaaaaa Napisz mi jak to zrobić . Bo niemam zielonego pojęcia.
|
|
hmm to tak zależy jeszcze jaki laptop bo moze byc tak ze nie wywalisz jego plyta z windowsem bo prawie napewno ma dysk sata gdzie potrzeba dogrywania sterownikow do kontrolera. odezwij sie na gg 2910831
|
|
jezeli masz hp wejdz na stronke www.hp.com tam znajdziesz sterowniki scaignij program nlite zrob obraz zauzmy windowsa xp s.p 2 polecam dograj te sterowniki do win i smialo mozesz nagrywac jedyny sposob
|
|
Jak laptop della to polecam zassać z jakiegoś torrenta widows xp dell. Specjalny windows pod della ze wszystkimi sterami i bajerami.
|
|
dziękuje za wszelka pomoc udało sie juz dziekuje
|
|
Dzięki Łukaszowi udało się sformatować i wgrać Windowsa. Łukasz jest poprostu dobry w tym.Jeszcze raz DZIĘKUJĘ.
|
|
Re: praca dla nieletnich |
Mężczyzna 16 lat podejmie się pracy fizycznej jako pomoc na budowie rozniosę ulotki itp. Mój numer telefonu 731278086 Mateusz kurztakowski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |