Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsza furka na BLM |
Tak sobie siedze i mysle jaka najfajniejsza furka jezdzi po łomży na BLM mi osobiście podobaja sie OPEL CALIBRA wiejski sprzęt sportowy no oni to mają fantazję i te manewry jakie oni wyprawiają na miejskich drogach ale w nocy bo jak juz więcej samochodów to niewiedzą jak sie zachować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsza furka na BLM |
AHA...to fajnie.
|
|
moim faworytem jest czerwona Honda VI gen. z 4rema ringami w przednim zderzaku!!!
|
|
Zdziwiłbyś się jakie furki jeżdżą na BLM....... Tak się składa, że widziałem nie dawno jedną na BLM-ach w Zakopanem... Podejrzewam, że 90% z rejestracją BL wyglądałaby "nieco" gorzej przy tym aucie, więc nie widzę żadnego problemu. Zaraz odezwą się zakompleksione głosy wiernych przeciwników BLM ;-) Pozdrawiam
|
|
czyz bys mial jakies kompleksy ze zakladasz taki po..bany temat, a moze zazdroscisz wieskom dobrych samochodow
|
|
co za idiotyczny temat, do tego ciągle powracający....beznadzieja
|
|
ohh jesuuu porez masz racje co do tej hondy toć to jakiś DEBIL ją tak skrzywdził...ten spojler, zderzak z przodu i te światła porażka na całego ja bym się wstydziła tym wyjechać... także "kolego" z Kupisk odcham ten swój samochodzik bo zrobiłeś pokractwo z niego... era "wiejskiego tuningu" dawnoooooooooooooooooo mineła pozdroo
|
|
hehe ;) ja widziałem fajnego ursusa na blmach hahah ;)
|
|
ja mam s 500 na blm i mieszkam w łomzy to tez jestem cham?:) hehebo nie rozumiem...rejestracja nie mówi nic o człowieku...a samochod mam zarejestrowany na rodziców mieszkających na wiosce:) wstyd wyjechac bo na forum mi pocisna:P ...
|
|
http://moto.allegro.pl/item381775284_mercedes_s500_long.html taki tylko ze blachy blm:) prosze to dla tych których razi BLM:) ...
|
|
ale ty jestes po..... franek-27 moze zrobisz konkurs na najleprzy rower z lomzy?? nie masz chyba czego robic;/ siedzisz i tylko posty nabijasz!!
|
|
ford cougar czy jakos tak
|
|
masz taka fure i na rodzicow zarejestrowana??? to gorzej juz byc nie moze
|
|
a czy to wazne kto ma na kogo samochod zarejestrowany? wazne ze sie ma ... a co do nabijania sie z BLM to niczym sie nie rozni od jezdzacych na BZA , BKL czy BL ... ludzie smiech na sali
|
|
Witam najnowszy Mercedes eE klasa 320 cdi chociaż dzisiaj widziałem BMW X5 na blm a i VW Tuarega niedawno....
|
|
nissan navarra
|
|
To chyba jest jakaś tam zabawa a nie leczenie kompleksów....co?
|
|
Prowokacja i tyle. Wszyscy wiedzą, że część tej bogatszej Łomży wyprowadziła się do Kupisk, Jednaczewa, Starej Łomży, Giełczyna itp. Jeździli na BL teraz mają BLM. Nie powiedziałbym,że jeżdzą gorzej. Jak już to lepiej, bo codziennie pokonują większe odległośći do pracy w Łomży, a trening czyni mistrza. Sam nick franek 27 jest prowokacją, bo 27 lat temu te imię nadawano dzieciom w najbardziej zacofanych wsiach. Patrząc na niektóre posty to się nawet udało.
|
|
jest tego troch, o ile pamiętam to: BMW7, coś w stylu repliki ferrari 360, nissan 350z, chyba jakieś porsche... fajne jest to coś w stylu ferrari, widzieliście?
|
|
Moja Primerka P10 2.0 GT:D "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
GrubyŁKS napisał(a): Moja Primerka P10 2.0 GT:D Chyba resorak w kiosku Ruchu hehe.
|
|
akurat dla mnie nie ma znaczenia na jakich blachach jest auto chodzi mi o to jak właściciel tej hondy ją schamił!!!! bo nawet jakby ona była na BL to samo bym napisała bo dla mnie to jest masakra... żeby tak zniszczyć samochód .... porażka
|
|
nie widzialem tu cougara :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jak sie nie myle to jest w Stawiskach stary32
|
|
cougary sa nawet 2 nie wiem czy w stawiskach ale jeden jest w gielczynie
|