czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sALA

Co sadzicie o Jędrusiowej Zagrodzie?? Czy jedzenie jakie podaja jest w miare dobre?? Podpowiedzcie jeżeli ktos z was tam sie bawił bo mam dylemat gdzie zrobic przyjecie weselne. Za odpowiedzi dziekuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sALA

sala jest super a jedzenie tez jest dobre przynajmniej mi i moim znajomym bardzo smakowalo,ale to oczywiscie zalezy od tego co kto lubi ale na temat tej sali i jedzenia tam slyszalam bardzo duzo dobrych opini. a jesli chodzi o przyjecie weselne to na caly przyszly rok nie ma juz wolnego terminu chyba ze piatek albo w tygodniu jakies swieto,wiem bo sama chcialam tam zorganizowac swoje przyjecie weselne he zycze powodzenia pozdrowionka

dzieki bardzo za odpowiedz.

właściciele oszczędzają na klimatyzacji,byłam tam w tamtym roku w sierpniu i było strasznie duszno,włączyli klime na troszeczkę i później już była ciągle wyłączona,nie polecam.

Sala obsługa miejsce super ostatnio firma tam organizowała przyjęcie 20 lecia firmy polecam warto.

jedzenie dobre, obsluga bardzo dobra.

i jest fajnie

sala OK duzo miejsca i jedzonka tez OK :) jednym slowem super:)

zależy kto co lubi. Byliśmy tam ok 2 tygodni temu na weselu to sala była spoko, ale mam pewne ale do jedzenia. Nie należało do najlepszych. W przystawkach były dodawane rodzynki, albo chrzan. Nawet żurek był z chrzanem, a na konioec były naewt podane kartacze.

polecam Sale KAMERALNA w Morgownikach 1 km za nowogrodem ,nowa sala i jedzonko super ,naprawde warto tam zajrzec,a tym bardziej ze cena jest ok,ja robie tu wesele ,bylem juz na kilku imprezach i nie zaluje wyboru ,pozdro

karolek

Sala duża i ładna, godna polecenia, ale jeśli robisz wesele na mniej niż 150 to odradzam Ci, bo i tak policzą za 150 osób, nawet jak będzie 140 :-/ Jedzenie dobre, ale jak nie robisz poprawin u nich to jedzenia Ci nie zwrócą :-/ Ale co komu odpowiada. Również warto zapytać się o sale na fadomie i w wenecji :-)

a jak liczą za dzieci?? w zalezności od wieku??

Za dzieci połowę, do jakiegoś wieku nie pamiętam i nie chcę przekręcić chyba do 7 albo 14 lat, ale chyba 7 i do 3 lat za darmo w tym roku od osoby było 105 zł, ale za rok juz może być 125-130.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org