Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża in Klagenfurt. |
16.06.2008 Polska-Chorwacja Niestety 0:1 . :( Ale widząc jak organizacyjnie to wygląda - nie musimy się bać o Euro 2012 - wystarczy chcieć. A na koniec nasz nowy nabytek: _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża in Klagenfurt. |
Miało być raczej tak: ....i tak: _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
To piknikowa flaga. Spojrzałeś na początku meczu za bramką Polaków na flage Łomży? "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Jeśli mówisz o jakiejś innej wiszącej bezpośrednio za bramką... to nie widziałem. Miałem za duży kąt! :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Flaga kibiców ŁKSu była na wszystkich 3 meczach Polaków na Euro ! To flaga jakis zwykłych zgredow co dostali bilety po znajomosci i narysowali sobie sprejem powinnismy tylko i wyłacznie patrzec na taka flage prawdziwych kibiców ŁKSu nawet po samych zdjeciach sektora widac ze to nikt ogarniety Łomża leży na Mazowszu !
|
|
W TV na początku meczu była pokazana bardzo dokładnie flaga ŁOMŻA ;) nie wiem czy ktoś zauważył ? :P
|
|
Ty z tym ŁKS-em coś CI się pomyliło , to było Euro a nie III liga w Suwałkach :)
|
|
Autor: HokusPokus (---.lom.netster.pl) Data: 18-06-08 00:59 Flaga kibiców ŁKSu była na wszystkich 3 meczach Polaków na Euro ! To flaga jakis zwykłych zgredow co dostali bilety po znajomosci i narysowali sobie sprejem powinnismy tylko i wyłacznie patrzec na taka flage prawdziwych kibiców ŁKSu To flaga Łomży i uszanuj to . Na meczach międzynarodowych nie wywiesza się flag klubowych.
|
|
No właśnie Bartes też to zauważyłem hehe pozytywnie zaskoczony byłem ;p
|
|
Na meczu POLSKA - AUSTRIA w tv było widać moją flagę i to wiele razy 3m x 1,5m z ładnym białym napisem ŁOMŻA, nikt po niej sprejem nie pisał. "Flaga kibiców ŁKSu była na wszystkich 3 meczach Polaków na Euro ! To flaga jakis zwykłych zgredow co dostali bilety po znajomosci i narysowali sobie sprejem powinnismy tylko i wyłacznie patrzec na taka flage prawdziwych kibiców ŁKSu" A ty masz jakiś kłopot.... i myśl co mówisz. Jestem kibicem ŁKSu ale tam byłem kibicem POLSKI Widać było też flagę ŁAP, SZEPIETOWA I BIAŁEGOSTOKU, Pozdrowienia dla kibiców z całej POLSKI było miło zdobywać z wami WIEDEŃ. AZAZEL
|
|
A mi sie spodobala ta flaga co wisi po lewej stronie: "Tu jestem mamo!" hehe ;-)
|
|
a mi sie baaaaardzo podobało jak zwłaszcza na ostatnim meczu, na samym początku kamera cetralnie najechała na flage ŁOMŻY-kibiców ŁKS ---- fajnie, od razu miło sie zrobiło :) dzięki chłopaki, że i na Euro myśleliście o łomżyńskim Klubie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |