wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy ja nie mówiłam

,że to miasto zamieszkują w większości potomkowie roztrząsaczy gnoju. Klub sportowy z 80 letnią tradycją pada. Nikt nie potrafi jemu pomóc a może po prostu nie chce. Nie przywiazauje do tego wagi tak jak do urągajacego wszelki zasadom targowiska przy ulicy Sikorskiego. - hipermarket roztąrzasaczy gnoju i do wielu innych spraw. Nie powiem opamiętajcie się bo już to nie ma sensu już i tak nawet nie jesteśmy w ogonie. No cóz jakie potrzeby intelektualne itp takie miasto.

Nasza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy ja nie mówiłam

Nie udawaj mądrej bo słabo Ci to idzie,rzucasz bezsensownymi epitetami i myślisz ,że jesteś fajna? A temat,który założyłaś jest pozbawiony sensu.

greg masz rację..można sie z tego miasta wyprowadzić i po problemie

Nie karmic trolla !

Nie z tego miasta ,tylko to miasto ma nazwę ŁOMŻA .A z tej Łomży niech się wyniosą wieśniacy tam gdzie ich korzenie i na pewno zapanuje tu ład i porządek.Mniej morderczych bijatyk ,pijackiej jazdy po mieście ,wulgarnego zachowania . Pozdrowienia dla wszystkich rodowitych łomżyniaków.

jakby wieśniacy mieli się wynieść, to miasto stałoby się bezludne

Mów za siebie....

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

Jeszce łomżyniaków jest ,a do czystego miasta bez gnoju wrócili by i ci co wyjechali.

H*J wie kim jesteś ale jak ci nie pasuje to wy*ierdalaj do Centrum-Warszawa będziesz miał/ała dobrobytu i zapachów pod dostatkiem .

Narazie to nasi radni probuja z naszego miasta zrobic wies i zacofanie.Ludzie nic nie zdzialaja przez takie ich rzady.Lomza tak samo jak warszawa to 75% przyjezdnych z pobliskich miejscowosci.

sama pewnie czasami zaglądasz do tego sumpermarketu dla "roztrząsaczy gnoju"!!! /hrabianka...

Takie posty mnie rozśmieszają. W XX wieku nastąpiła urbanizacja i niech mi ktoś powie, że to nie przyniosło żadnych korzyści, a przede wszystkim w gospodarce. Gdyby nie ci wioskowi to Nasza, mieszkałabyś w miejscowości wielkości Kolna...

Nasza, druga kwestia, jeśli ty poruszasz historię (pochodzenie), ja też tak zrobię. Zaczniemy od najstarszych dziejów. Myślisz, że twoi przodkowie kilka tysięcy lat temu nie latali za mamutami i korzonkami? Nie znali nawet cudownych właściwości gnoju, ba nawet nie mieli go skąd otrzymywać ;). To teraz trochę nowsze dzieje poruszę. Nasza jesteś dumna z tego, że mieszkasz w mieście? Mieszczanką jesteś? Zajrzyj troszkę w historię, to dowiesz się, że szlachta stała wyżej od drobnomieszczaństwa. W tej chwili Nasza, ja jako szlachetnie urodzony, mogę mieszać cię z błotem, tak jak ty mieszasz ludzi, którzy kiedyś byli niżej w drabinie społecznej niż Ty.

Na szczęscie teraz wszystkie sztuczne podziały znikły (co prawda żyją jeszcze w głowach niektórych małomiasteczkowców) i nie mogę powiedzieć, że każdy człowiek jest równy, bo to jaki jest zależy od tego co sobą reprezentuje.

A jeśli chodzi o chamstwo, to niezależnie czy ktoś ze wsi, Łomży czy stolicy, może być chamem i to tylko od niego jest zależne.

Dla mnie koniec tematu.

A mi wydaje sie ze ludzie ze wsi w większym stopniu przyczynili sie do rozwoju tego miasta niż Ci którzy z niego po prostu wybyli do innych miast ,państw...
Co wy na to???

Ps:A co do Ciebie "Nasza" zapytaj sie tatka lub mamci kim byli ich rodzice,lub dziadkowie.A jak już się dowiesz to napisz nam na tym forum.

nasza masz rację. Już kiedyś w Łomzy chyba jeden znajstarszych klubów w Polsce, ten wodny na przystani. To wszystko zasługa tych potomków rozstrzasaczy gnoju co sie dorwali do rzadzenia. Tu też wielu ich potomków bez sensu i nic nie wnosząc zabiera głos.

ja nie bardzo rozumię . Domyślam się ,że wiekszość ma kompleksy co do swego pochodzenia . Bo określenie roztrząsacz gnoju nie jest określeniem obraźliwym tylko określeniem podmiotu poprzez opis wykonywanych czynności . I chyba jest to naturalne ,że chłop roztrzasa gnój na polu aby przygotować pole pod zasiewy. Czy to jest czynnośc obraźliwa? Czy tego trzeba się wstydzić? Jak widac jednak tak i większośc ma z tym poważne problemy natury emocjonalnej. Pa

Nasza

Ale ja nie rozumiem jak można segregować ludzi według takich kategorii jakie Wy tu prezentujecie. No i co z tego, że ktoś jest ze wsi. To znaczy, że można go opluć bo jest człowiekiem niższej kategorii?? Podobne poglądy miał tylko Hitler.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org