Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LUDZIE NOGA Z GAZU!!!!!!!!!! |
Co Wy wyprawiacie???? czemu nie myslicie???? NOGA Z GAZU!!!! czemu jezdzicie tak niebezpiecznie??? zabijacie siebie i innych!!! Boze miej wszystkich niezyjacych w swojej opiece!!!! NOGA Z GAZU!!!!!!!! Wszyscy motocyklisci w Łomży ja bezprzerwy bede dzwoniła na POLICJE jak Was widze!!! ZARAZA!!!!!!!!! Precz z motocyklistami i innymi idoitami na drodze DAJCIE NAM ŻYC!!! NIECH POLICJA SIE WAMI W KONCU ZAJMIE!!!!! IDIOCI!!! MORDERCY!!! JAK MOZECIE NAM TO ROBIC???? 200km/h w miescie to norma? DEBILE!!!! PRECZ abyscie Łby poskrecali przekleci motocyklisci!!!Taki wiesniak jeden z drugim wzioł kredyt w banku i kupił sobie MOTOR i błyska ,zeby go widzieli !!!! ZAŁOSNE DUPKI !!! jak to on jest chojrak!!! A dzieci chodza do szkól i stwarzacie zagrozenie dla wszystkich !!! Podumajcie MATOŁY!!!! co robicie na drogach w Łomży!!! Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LUDZIE NOGA Z GAZU!!!!!!!!!! |
Myślisz, ze to coś da??
|
|
za duzo juz tych smiertelnych wypadkow ;(
|
|
ogarnij sie.
|
|
Dziękujemy. Zgłoszenie zostało przyjęte.
|
|
sadzac po tytule myslalem ze autor cos naprawde madrego napisze....
|
|
alibaba opanuj sie co ty masz do motocyklistow wiesniaro czemu piszesz o nich jako o mordercach kogo Oni zabili, ostatnio tylko slychac o wypadkach samochodowych zastanow sie co piszesz i nie zycz nikomu smierci. jak bym wiedzial kim jestes to bym ci w pysk przylozyl za taki glupoty ktore wypisujesz
|
|
A ja myślę, że to prowokacja. Olać.
|
|
To nie tak. Jak juz zamierzasz wsiąść za kółko pomyśl sobie, że wokół Ciebie "czają" się idioci którzy w ogole nie myślą. Każdy napotkany samochód może okazać się jakimś małolatem, który chciał sobie poszaleć na drodze... cinek
|
|
alibaba proponuję leczenie i jakieś środki na uspokojenie! ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
po co ten bulwers??? o ile mnie pamięć nie myli, to ostatnio były tylko same samochodowe wypadki to raz, a dwa to motocyklista co najwyżej sam siebie może zabić... rzadko zdarza się, żeby np. zdjął kogoś z przejścia...
|
|
o motocyklistach mowi sie dawcy organów a co do rreszty troche chaotyczne ale zgadzm sie, niektórzy myśla ze sa niesmiertelni aa w rzeczywistosci,,zycie choc piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila by zgasic je"
|
|
niewiem czego sie nałykałas i czy niemialas na to lewej recepty alibaba zycie
|
|
sprawdz to, wystarczy kilku informatorów to tu to tam i se dowiesz
|
|
....ale ja po prostu loubie Z A P I E R D A L A C !!!! ;ddd a co z tego ze po miescie??? mam jezdzic po polach i zawieszeinie rozwalic:D
|
|
alibaba to przykład typowego zacofanego mohera z syndromem GK (czyt. g ł u p i a k u r w a ) mój pies juz cię miał hehehe a co do tematu odpier.. się od motocyklistów...... jakoś ostatnio w wypadkach giną tylko właściciele puszek alkochol, dragi itp... więc wrzuć na luz..... a swoją drogą policjanci też jeżdzą motorami po pracy ;D ;)
|
|
"całą pizdę odkręć i przed siebie ziomek pędź redukcja, wrzuć go na wysokie obroty (...) lewy pas, gaz i płynę" :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
... plyne lanosem na szrot ;D
|
|
ee przesadzasz... stan techniczny idealny :] a, to że Dajewo to już inna kwestia ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
z resztą możesz kiedyś podejść i oblukać, a przy okazji zamienić słowo jeżeli wiesz o jaki samochód chodzi ;) pzdr ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
tak jest. alibaba przestań brać te prochy. hahaha a tak na poważnie to powinni porobić dla pieszych przejścia podziemne lub nad ziemne i było by cacy. albo powinni wprowadzić obowiązkowe noszenie kasków przez pieszych hahahaha. wczoraj w wiadomościach mówili że facet naczepą nieświadomie ściągnął z przejścia jakąś starą torbe ale ja z doświadczenia wiem że one same lezą pod koła Abdul
|
|
Someone: jeżeli śmigasz takim ciemnym sedanem, to powiem szczerze, ze zajebiscie to chodzi jak na "Dajewo"
|
|
no tak to jest jak jakas stara torba się nie spojrzy....... dzisiaj jadę se legionów idzie se babcia i się wpierda..... na czerwonym wprost pod koła.... dobrze sie skończyło bo miałem z 20km\h ale jakbym zapierd.... to mogli by se ją odklejać od zderzaka ;/ ;)
|
|
hehe jak sie alibaba spluł dla mnie niech se jezdza gdzie chca i ile chca. Jedyne co mnie wkur*** niemilosiernie to ten ryk z rury!!! Jak slysze ten dzwiek to tak mnie to rozpier*** ze bez kija nie podchodz!!!
|
|
ej no dzwięk jest zajebisty ;P ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |