poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pociągnąl za koszulke czy nie?

Czy polski zawodnik dopuscil sie faulu? W jasno okreslonych regułach gry w piłkę nożną- ciągnięcie za koszulkę oznacza faul- i chyba każdy o tym wie...

ps. jak ktos nic nie wniesie do dyskusji- to niech nie pisze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pociągnąl za koszulke czy nie?

Tak ale takie pociagniecie musi byc dosc mocne. W polu karnym w kazdym przypadku sa jakies ciagania za koszulke wiec TU NIE BYŁO MOWY O FAULU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

jak to nie bylo mowy o faulu ? to w jakich jednostach mierzy sie te pociągniecie? w dżulach? pociągnal go za koszulke aż mu ją wyciągnąl ze spodenek... polecam poczytać przepisy gry w piłkę nożna- nie ma czegos takiego jak mocniej pociągnąc...

sam jesteś dżul heheehe

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

jakieś dziwne te przepisy,bo jak oglądam mecze to padają wyniki 0:0,1:0,1:1tych jest najwięcej.W jednym meczu w polu karnym przepychają , pociągają , przewracają się po kilkanaście razy więc i karnych powinno być bez liku , więc wyniki powinny oscylować w granicach 10:10 , może Ja oglądam inną stację tv,a Ty Yanek inną i na każdej są inne przepisy.

pociągnoł za koszulkę i był faul ;)

;)

tamten już spadał na murawę a lewandowski chciał go przytrzymać i go pociągnął do góry żeby nie upadł hehe ;P no ale niestety upadł ;P

dziwne czy nie dziwne- przepisy są takie a nie inne :D zresztą was w tej sprawie nikt nie bedzie pytał o zdanie. Sędzia zadecydował- a komisja sędziowska która zebrała sie po meczu uznala to za sluszne. Czyli wszystko jest zgodnie z prawem i stanem faktycznym.

Co czuje ze gdyby nie chodzilo o polską reprezentacje- tylko np. o niemiecką- to każdy z was powiedział by "tak, tak- był faul". Każdy jest "patriotą" i nie ocenia tego obiektywnie.

Tak samo można się przyczepic do bramki którą strzeliła polska- ale tu nikt problemu nie widzi, bo i po co :D

Czy tak czy siak Polska gra ****** i nic tego nie zmieni :D Nawet jakbysmy wygrali, to marne szanse na wyjscie z grupy- a poza grupą HAHAHAHA to juz komedia by byla :D Juz widze mecz polska-wlochy... hahahahha... no comentz

Prawdopodobnie zaraz odezwie sie banda półgłówków, która mnie zwyzywa za obiektywną ocenę- ale mnie to ryba :D prosze bardzo...

Polska piłka skończyła się lata temu !.
Na tym temat się zakończył.

Teraz niech zaczną pisać lamusy :P

________
Malachit

Teoretycznie można było się dopatrzeć faulu, ale w każdym innym meczu sędzia nawet by nie zareagował na ten temt.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10%2c88721%2c5307034%2cKurski__Z_Austria_bedzie__lewy__karny_.html Kurski - Z Austrią będzie lewy karny. Czasem politycy jednak mają racje

trzymali sie na wzajem ale nie wygladalo to groznie , druga sprawa ten caly Web jesli prosi o ochrone tzn. ze sumienie ma nieczyste!!!!Obawiam się jednego: ze po jego powrocie do Anglii jakis krewki Angol łeb jemu ukreci a bedzie na POLAKOW!

bagrmosen

dziwisz sie ze poprosil o ochronę? bo ja wogole...

jeszcze te plakaty z Webb'em w roli głównej- rozsmieszył mnie mój naród :D kur wa żal... żal... żal po stokroć :D

A prawdopodobnie bedzie tak ze jakis pierdo lony fanatyk rozjebie mu łeb- i polska sobie nie zagra przez najbliższe ćwierć wieku nawet w paraolimpiadzie... i może to da cos do myślenia :D

Yanek ja ogladalam mecz a TY? ale co wymagac jesli toczy sie gra o wielka kase!!!!!!!!! nawet jak w przypadku tego "jeba" -------------- ha,ha,ha a szukaja korupcji w Polsce ha,ha,aha/! RYBA PSUJE SIE OD ŁBA ---- UEFA jest tym śmierdzacym lbem!!!!!!!!!!!

bagrmosen

ja nie ogladalem meczu- ale te interesujace dwa fragmenty obejrzalem wnikliwie...

Policja sama przyznała mu ochronę, on nie prosił o nic

no po polakach możan sie wszystkiego spodzieać hehehe

;)

tak jak po kazdej innej nacji ! nie mysl ze siedzieliby cicho.

bagrmosen

może i nie siedzieli by cicho... ale to co robią "polscy kibice" to już są hoolywodzkie JAJA :D Wstyd mi trochę za was... bo i tak polska na arenie Europy nigdy dobrej opinii nie miała- a teraz to juz H U J! bomki strzelił... Uważają nas za patologiczną nacje-która jest gotowa "zabić" za to że ich reprezentacja nie umie grać...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org