poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No i znowu porażka z Niemcami

Niestety.Znowu Niemcy nam dokopali.Co sądzicie o grze Łukasza Podolskiego dla reprezentacji Niemiec??W trakcie meczu komentatorzy mówili że chciał wystepować dla Polski.Ale oczywiście mądre głowy w PZPN nie dali mu takiej mozliwości.No to teraz strzela dla Niemiec.Mysle że z takim zawodnikiem spokojnie wyszlibyśmy z grupy.A tak to zwiniemy sie po 3 meczach.A Wy jak myslicie??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No i znowu porażka z Niemcami

Podolski - Polska 2:0

ogladalam ten mecz i dla mnie powiedzenie ze ze łzami w oczach strzelał gole wogole zostawie bez komentarza....
a co do wczesniejszego pytania to z podolskim mysle ze by nam sie udalo... jesli nie wygrac to zremisowac...

Do dziewczyna:Poldi sercem jest Polakiem.Koszulkę od Lewandowskiego załozył a nie przewiesił przez ramię.Śledziłem dokładnie jego grę w tym meczu i widać było że nie w smak mu gra dla Niemiec.

Podolski- prawie jak Polak ;P

to ze nie w smaku to wiem... bo komu by bylo dobrze grac w druzynie przeciwnej swojej ojczyznie?
trudno tak mialo byc... ratuje nas jeszcze ten czwartkowy mecz z Austria ktory jak pisza na necie jest "meczem o zycie"..
bedziemy kibicowac :)

No tak.Tylko co nam po zwyciestwie z Austrią jak Chorwaci ostrza na nas zęby.Tak jak pisałem wcześniej - po 3 meczach do domu.Cudu nie bedzie.Nie wyjdziemy z grupy.Kto wg Was był najlepszy z Polaków.Oprócz Poldiego oczywiście.

chyba tez Krzynowek cis tam probowal i grajacy dla naszych Roger Guerriero

cos*

Krzynówek jako tako ale Smolarek kiepsko.A o Zurawskim nie chce nic mówic.Kiepski sie zrobił.Licze na Rogera w następnych mechach.

na poczatku myslalam ze Smolarek choc troche pokaze nam swojej gry ale jakos kiepsko mu to szlo...
a co do Rogera to uwazam ze powinno znalesc sie dla niego miejsce w nastepnych meczach ale od poczatku gry :) starał sie :)

Widzę dziewczyna że lubisz i znasz sie na futbolu.Rzadko sie to zdarza u płci pięknej niestety.Pozdro.

Niemcy a Polska to nie ta liga. Na początku widać było strach w oczach naszych piłkarzy , kompletny brak pomysłu na grę i zagubienie. A Niemcy robili co chcieli. Wstyd i hańba

Może mysleli nasi że Niemcy zaczną do nich strzelać.

piszecie ze gdyby nie PZPN to by grał, gówno prawda zeby był prawdziwym polakiem to po mimo to gral my dla Polski uległ germanizacji juz dawno a to co mówi to pod publiczkie bo przeciesz ma rodzine w polsce i boi sie zeby go nie zaje.... ja przyjedzie do polski w odwiedziny.

podolski nigdy nie byłi nie bedzie Polakiem!!!

Ty nie jesteś Polakiem !!!

gnoju wiesz co to jest PATRIOTYZM!!!! myśle że nie no ale pewnie jeszcze nie jesteś na tym szczeblu wiedzy won do szwabów!!!

Ja Cie longman b nie wyzywam.Jak Ci sie nie podobaja moje posty to sie nie udzielaj.

oj przepraszam że uraziłem. prawda boli co? nigdy tu nie pisałem ale nie wytrzymałęm przez ciebie możesz być dumny!!!ale won do szwabów!!!!

Wiesz co,ale Ty glupi jesteś.

Co tam Podolski... I co z tego ze jest Polakiem. Nie gra dla nas bo go kiedys splawilismy... My mamy swoja druzyne i ta druzyna czy z Podolskim czy bez powinna cos dzialac... Jedna sugestia z mojej strony... Poprostu jestesmy slabsi... a trafiony cytat na dzisiejszy wieczor to: "Polacy walczyli na całego, przegrali jak zawsze..."

..::M.D::..

wole być głupim Polakiem niż jak ty "mądrym" szwabem!!!

Wreszcie jakiś normalny post.Mamy jeszcze 2 mecze i teoretycznie 6 pkt do zdobycia.Z Chorwacja ciężko bedzie ale może się uda zremisować.No cóż,poczekajmy do czwartku.Dobranoc.

nie "glupim" Polakiem ale " głupim śledziem" jesteś dla mnie

nie mamy!! bo ty nie jesteś Polakiem!!

ROXXOT jestem z Toba.

Ty jesteś oczywiście??

iongman b nie szalej tak chyba za duzo wypiłes dzisiaj

nie kolego też coś ci sie pomyliło jestem Polakiem nie białorusinem zrozum to!!i idź już spać bo do szkoły zaśpisz a przyda ci sie jeszcze dużo nauki!

longman b nie badz tak do przodu bo ci z tyłu zabraknie.

Kolego ja nauke skończyłem już bardzo,bardzo dawno temu.Kibicuje biało-czerwonym jak Ty jeszcze na palcach pod szafe wchodziłeś.Nie obrazaj nikogo bo to chwały Ci chyba nie przynosi.Dobranoc.

bardzo wątpie w to co mówisz ale jak tak to musisz być już bardzo stary!!! i na przyszłość zastanów sie co piszesz bo ktoś taki jak podolski nie jest polakiem takim jak ja. słowo zdrajca jest delikatnym słowem ale pasującym do tego człowieka jak ty go nazywasz :poldi"

sumujac jednym slowem:)))))) swoi swoim dokopali!!!!!!

bagrmosen

moim zdaniem to kazdy by grał jak Podolski za to mu płaca i tyle. nasi tez mieli szanse strzelic. Piłka jest okragła a mecze mamy jeszcze dwa i WYJDZIEMY Z GRUPY Z NIEMCAMI

PZPN TO ZWYKŁE BARANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oni bardzo by chcieli żeby poziom polskiej piłki poszedł do góry ale co z tego jeżeli tylko na chęciach się kończy

oglądając mecz Austrii z Chorwacją jestem przekonany, że możey wyjść z grupy. Dalej prawdopodobnie zagralibyśmy z Portugalią...

...

Angel nie jestem taka pewna! tak miedzy nami --nie moge zniesc tego rudego "rzymianina" . "Znawca" sie kuva znalazl

bagrmosen

PZPN niech zmieni swoja nazwe na PZPR -przynajmniej sciema sie skonczy.

Podolskiemu zycze dalszych sukcesow. Moze kiedys barany w PZPN(R) wyciagna wnioski.

Jesli Niemcy maja zostac mistrzem Europy -niech Podolski strzela gole.

Leo tez zostawcie w spokoju. Przypomnijcie sobie, ile razy przed kadencja LEO bylismy w Euro.

Znajac polskie realia, podejrzewam, ze i tak go wyrzuca. Takich mamy ludzi w PZPN(R). Korupcja, sciemy, machloje i wszystko co nie sluzy dobrej pilce.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Niemcy maja bardzo dobre szkolki pilkarskie i wylapuja talenty pozniej je szlifuja i wszystko. Polska jest kilka ladnych lat do tylu w tych sprawach i nie ma co sie oszukiwac Z PUSTEGO I SALOMON NIE NALEJE, zabraklo umiejetnosci i szczescia. Szacunek za walke.

A co do Podolskiego to sam wybral taka droge i to nie dla kasy bo na nią nie narzekal, poprostu leprze warunki i prognozy na przyszlosc w karierze co nie znaczy ze nie jest Polakiem bo jest, PZPN nie mial w tej sprawie nic do gadania. Jak by bramki strzelil Ballack czy to byscie nawet o Podolskim nie wspomnieli.. ot polskie klimaty :)

Ja pamietam, ze Podolski SAM CHCIAL grac w reprezentacji, ale wg Janasa nie mial kwalifikacji. Nie mow ze PZPN nie mial nic do gadania. Jak byla mozliwosc -nasi nie chcieli. Teraz niech sie wypchaja. Polacy nie potrafili to Niemcy docenili.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

dokladnie ... uwazam ze kazdy na miejscu podolskiego tez by strzelal.... za to mu placa... a skoro pilke mu podali to trudno zeby stal i nic nie robil bo go by wywalili... a pozatym nie nam to oceniac...
to oni graja, przynajmniej sie starali a nam zostaje tylko ogladac i kibicowac a nie oceniac czy ktos jest patriota czy nie...

kurde ale z was cioty kiedy on składał podanie czy coś tam że hciał grać dla polski bo nie był wtedy gwiazdą. A teraz żaluzją

ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS

dobrze że PODOLSKi im dosadził teraz niech widzą co stracili...
Ale niemcy grać nie umieją Żeby nie POLAK hah Łukasz górą...

Dzisiaj w WIADOMOŚCIACH wypowiadali sie zarówno Listkiewicz jak i Janas.Obaj zgodnie stwierdzili ,tzn Listkiewicz stwierdził a Janas potwierdził że Podolski nie był zainteresowany gra dla Polski.GÓ... prawda!Nie chcieli go a teraz jak strzelił nam 2 gole to sie wymigują od powiedzenia prawdy.Ręka rękę myje itd,itd.A co było z Szetelą który też chciał dla nas grać??Janas powiedział przed MŚ w Niemczech że "...takich Szetelów mamy 200".Wstyd i tyle w tym temacie.

taaa najpierw twierdzi ze podolski sie nie nadaje dla polski bo jesat za slaby a teraz ze nie chcial sam grac ? phiii... dobry zart

wogole smieszy mnie opinia Orzechowskiego ... "odebrac obywatelstwo Podolskiemu i Klose"
sam se niech odbierze.... nastepny obronca patriotyzmu sie znalazl..... hahaha

Orzechowski jest z LPRu to już wiadomo co ma pod kopułą.Póki co to nie ma jeszcze takiej ustawy żeby odbierać obywatelstwo w takiej sytuacji o jakiej mowa.

to nawet moim zdaniem nie fair by bylo :)

Zgadza sie.Podolski wyrażnie opowiedział sie wczoraj po czyjej stoi stronie.A to dlaczego strzela gole dla Niemiec to zostawmy może do przemyslenia Szanownym Panom z PZPN.

wiesz w sumie do winy sie nie przyznaja dla tego szukaja glupich ... ale to poprostu nasz kraj tu wszystko jest takie same :)

Wszystko jest takie same i chore jak zwykle.Jakby Podolski nie chciał być Polakiem to zrzekłby się obywatelstwa sam.

niedlugo to i nam zabiora nie wiadomo za co hahahaha <ja odezwe sie dopiero jutro >

damy rade/.... musimy
A podolski jest ok ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org