Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam Disc Jockey'a |
Szukam Disc Jockey'a na wesele. Dokładnie na 16 sierpnia. Znajdzie się ktoś;]?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam Disc Jockey'a |
Temat juz był milenko tylko spadł na dół ;) Zadzwoń do chociażby trzech i zapytaj o termin czy mają wolny Krzysiek - 504132132 Sławek - 509199069 Sławek - 602803239
|
|
Dzięki bardzo;]
|
|
:D jakie fajne oldschoolowe nazwy ;) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Disc Jockey na wesele.. Polecam DJ MP3 PLAYER, i nie mylcie więcej pojęć..
|
|
z miłą checią zagram... kontakt 510 447 323
|
|
i małe sprostowanie dla forumowicza 5510 Disc Jokey zawiera w sobie słowo "Disc" które oznacza czy to płytę Vinylowa, czy CD Audio, czy CD MP3 czy tez po prostu HDD czyli Hard Disc Drive. Liczy się umiejętność, a nie to, z czego się gra. Także sposób prowadzenia przyjęcia weselnego i najważniejsze oczepiny. Nie ma tu, żadnego mylenia pojęć. Pozdrawiam i życze miłego wieczoru. Damian
|
|
hahahahhaa jakie wytlumaczenie :))) dj i wesele :) chyba zwykly wodzirej, albo marna forma : http://pl.wikipedia.org/wiki/Konferansjer hahahahhahaa no nie moge: Dja poznasz po tym jak oczepiny poprowadzi <rotfl> Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
patrze ze wiekszosc forumowiczów na tym forum zdobywa popularnosc wyśmiewając innych, a nie wymiana poglądów. czy to nie jest zachowanie rodem z jakiejś zacofanej wsi ?? najważniejsze by być na wierzchu, ludzie brak Wam ogłady.
|
|
ej, djvcore ,ale po co tak poślady spinasz? chciałeś błysnąć,wyszła beka no i trudno <lol>
|
|
dj(lol)vcore - jesli nie zauwazyles , to nie smialem sie z ciebie i tego co i jak robisz, tylko w sposob mi powszechnie znany skomentowalem twoje podejscie do tematu :) bo co do tematu, to lepiej byc dobrym wodzirejem niz marnym djem. wazne, zeby wkladac w to siebie i nazywac po imieniu . a gusta sa rozne: jeden lubi jak mu cyganie grają, inny jak mu z butów smierdzi... Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
widzę że z dziećmi się nie dogadam. cierpliwie poczekam !!
|
|
hahahaahaaaaa z dziecmi to ty moze moimi do piaskownicy chodzisz :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
widać definitywny brak kultury, jeśli jesteś na tyle inteligentny żeby zrozumieć: bez odbioru
|
|
to chyba ty nie rozumiesz. panie wodzirejvcore. nazywaj to co robisz po imieniu i nie mąć w głowach forumowiczom piszac, ze dj powinien dobrze oczepiny poprowadzic. ja wcale nie uwazam robienia czegos takiego za gorsze, ale skoro juz tym sie zajmujesz, to stan przed lustrem i powiedz do siebie: jestem wodzirejem! Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
hauzer jak zwał tak zwał ale przyznasz że dobry wodzirej czy też prezenter lub "DJ" weselny musi mieć opanowany o wiele bogatszy repertuar od DJ clubowego. W klubie nakładasz na siebie praktycznie jeden beat i muzykę kierujesz mniej więcej do jednego przedziału wiekowego. Wodzirej (co prawda nie bawi sie w techniczne pętle i inne bajery dj-owskie, choć to wcale nie taka znowu sztuka) musi trafić czasami do trzech pokoleń, tak by wszyscy byli zadowoleni. Mówie tu o dobrym wodzireju który raz że umie rozruszać towarzystwo a dwa musi znać się na muzyce którą prezentuje. Nie sztuka stanąć dłubać w nosie i puszczać Krawczyka :P
|
|
Zazwyczaj się z Pawłem nie zgadzam ale tu przyznam Jemu rację. Baletmistrz weselny ZAZWYCZAJ nie ma nic wspólnego z DJ`em. To zupełnie inna robota i niewiele obie mają ze sobą wspólnego (z wyjątkiem sprzętu) A Sz.P. alvaro50 niech nie mówi że bajery dj-owskie to nie taka wielka sztuka bo jednak (IMO) jest inaczej... POZDR
|
|
no i wszystko jasne. mam nadzieje ze nikt sie na nikogo nie obraził :) wodzirej czy nie wodzirej wazne zeby ludzie byli z tego zadowoleni. tak ??
|
|
Tomek i kto to mówi ? Taki sam baletmistrz chałturnik jak wodzireje ;)
|
|
Ależ oczywiście - i dlatego nigdy nie twierdzę że jestem dj choć czasami prowadzę potańcowki;) To zupełnie inny fach i tyle. Pozdrawiam dj-ów, prezenterów muzycznych, baletmistrzów chałturników i wodzirejów. Skoro wszyscy żyjemy to znaczy że pracujemy i jesteśmy potrzebni. Chodziło mi o fakt że to inna robota.
|
|
Ależ oczywiście - i dlatego nigdy nie twierdzę że jestem dj choć czasami prowadzę potańcowki;) To zupełnie inny fach i tyle. Pozdrawiam dj-ów, prezenterów muzycznych, baletmistrzów chałturników i wodzirejów. Skoro wszyscy żyjemy to znaczy że pracujemy i jesteśmy potrzebni. Chodziło mi o fakt że to inna robota.
|
|
a ja powtórzę że dla mnie to jak zwał tak zwał ... poza tym zgadzam sie z Tobą Tomku :)
|
|
właśnie się jakis ogłaszał niedawno
|
|
Wara.
|