piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
==> N a s z a - K l a s a<==

Witam
Na naszej klasie zostało utworzone konto juwenaliowe. Od teraz wszyscy zainteresowani mają szansę dodać nas do swoich znajomych przez co przyczyniają się do promocji imprezy. Przed napisaniem tego postu na koncie było ponad 1100 znajomych zobaczymy czy dobijemy do 20 000.
Pozdrowionka dla nowych znajomych ;-)

==>==>==>http://nasza-klasa.pl/profile/11253025<==<==<==

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ==> N a s z a - K l a s a

No ładnie już jest Nas 1131 szybko wam idzie.
Może pobijemy jakiś rekordzik?

Czemu w Łomży Juwenalia są tak późno? We wszystkich miastach już dawno się pokończyły i większość studentów jest już skupiona nad książkami przed sesją. Poza tym Juwenalia od kiedy pamiętam zawsze odbywają się w maju a nie czerwcu, tak jak w Łomży :/

a czy to wazne kiedy? wazne ze cos sie dzieje w tej Łomży wkoncu ...

a co do rekordu ... toc mozna cos z tym pokabinowac :P:P

Łomża to wyjątkowe miasto więc i juwenalia są w nietypowym terminie- proste.

dokladnie :):)

Jak nie narzekanie , że nie ma to późno :/ każdy umie narzekać a co i jak to już cisza.. ;) Osobiście uważam , że dobrze ;) przynajmniej u nas będzie później , Łomża jest original ;)))))

pozdrawiam

juwenalia popieram, ale żeby zakładać konto na naszej klasie.... /niedorzeczność!

odnoszę wrażenie, że niektórzy NASZĄ KLASĘ traktują jak grę, a liczba znajomych to coś w rodzaju liczby zdobytych punktów i tworzą puste konta......

zgadzam sie z hagenem. Raczej to traktuja jak miejsce na darmową reklamę

te konto na naszej klasie... jezuu... i ludzie jeszcze zaproszenia wysylaja... jak chcecie sobie zakladac klaniki to na fotke wypier*****!!!

"haaaah5" Piszesz tak bo pewnie twoje zaproszenie zostało odrzucone :-)
A kto zabroni ludziom manifestować własne poglądy?
W ten sposób ludzie wyrażają poparcie dla organizatorów.
W Łomży są setki życzliwych ludzi a do forum zawsze sie pchają tacy......... i piszą , że wszystko jest źle, ale sami tego nie zmieniają tylko krytykują tych co chcą coś dobrego zrobić.
Pozdrawiam

"W Łomży są setki życzliwych ludzi a do forum zawsze sie pchają tacy......... i piszą , że wszystko jest źle, ale sami tego nie zmieniają tylko krytykują tych co chcą coś dobrego zrobić."

Ja tez organizowałem pewne imprezy w Łomży i jakoś kryptoreklam nie umieszczałem.
Zawsze się znajdą idioci wśród tych życzliwych co chcą coś działać

watpie ze odrzuconoby moje zaproszenie bo sadzac po ilosci ,,znajomych,, to chyba akceptuja wszystkich...Bot pisze tak poniewaz odrzucilam zaproszenie,ale nie! wyslano mi je jeszcze raz! jakby nie wystarczyl fakt ze juz raz odrzucilam... JEzeli ty kryjesz sie za tym kontem to badz laskaw nie wysylac kolejnych zaproszen jesli ktos juz cie odrzucil...
Kolejnym takim profilem jest Via Baltica cos tam... ten profil musialam zablokowac bo kolejne odrzucania nic nie dawaly. jestem stanowczo przeciwko roznego rodzaju klanikom(rod rodziny takiej a takiej, klan pieknych nog(ust,wlosow,oczu,d*p a nawet i paznokcie sie zdarzaja))Czytalam kiedys na forum nk ze zdarzyl sie nawet profil Jezusa Chrystusa. BEZ PRZESADY!!!
Przeciez nie takie bylo zalozenie naszej klasy! Zakladajcie jeszcze wiecej takich badziewi a potem narzekajcie dalej jak to nasza klasa wolno chodzi...

Piszesz,ze kto zabroni ludziom manifestowania wlasnych pogladow. no zgadzam sie-nikt,bo maja do tego pelne prawo,ale po co zakladac takie pierdoly? jak juz napisalam : z klanikami to na fotke,jak tam zalozycie cos takiego to nawet wam przyklasne

A ja zwyczajnie prosiłbym by odróżniac komerchę, reklamę, idiotyczne profile, czasem obraźliwe, od akcji społecznych, jakie na zachodnich portalach (mimo, że tam prawo o spamie jest o wiele bardziej rozszerzone) również istnieją.

Dariusz Sipowski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org