poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DNO

JUWENALIA 2008
KENAI EAST CLUBBERS EWELINA FLINTA (DNO)

BANER NA 4lomza

Odrazu i cala prawda o tej muzyce......wielkie i jedne dno:)
ale jak to lomza, leppszej muzyki niebedzie

zycie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DNO

A może ty sam jesteś z jakiegoś DNO. hehehe
Łatwo coś krytykować trudniej zrobić. Po drugie nikt Cie tam nie zaprasza.
Twoja krytyka w tym kierunku to DNO kompletne. Zorganizuj festyn my go ocenimy.

Poziom Juwenaliów świadczy o jakości studiowania... w szerokim tego słowa znaczeniu....

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

ryba latwiej cos krytykowac, no dobrze, ale krytyke ma sie przyjmowac a nie same pozytywy.

Niestety niejestem tobą ze przyjedzie jakas flinta co sie wybila poprzez program amatorski idol, i bede sie dobrze bawil z łapami w gurze jak ty.

Wczasie gdy taka wiocha bedzie grala na festynie ja pewnie bede lezal na tarasie pod gwiazdami ze swoja zona popijąc drinka:)

umc umc

zycie

A co Ty tak ten program jej wypominasz?? może brałeś udział z zona i ona okazała sie lepsza od was hehehe i zal ściska hehe

W sumie dlaczego do Łomzy maja przyjeżdżając gwiazdy dobrego formatu jak tu taka wiocha ze ludzie jak nie ma festynu to narzekają, a jak jest to nie przychodzą "bo to wiocha", ta wiocha to chyba Tobie doskwiera.

A może wcale ten taras to na wsi hehehe to miłego drinka przy zapachu obornika hehe

A po drugie nie napisałem ze bedę tam skakał czy cos. Nie spodobało mi sie ze ktos to krytykuje czego sam dla dobra ogólnego nie zrobił, dodatkowo jesli chodzi o studentów którzy starają sie aby w Łomzy były jakiekolwiek juwenalia które trzymam kciuki z roku na rok będą coraz lepsze.

dodatkowo jesli chodzi o studentów którzy starają sie aby w Łomzy były jakiekolwiek juwenalia które trzymam kciuki z roku na rok będą coraz lepsze_|)))))

studentow.... cofnij sie do podstawowki, bo widze zostales skrzywdzony tym co napisalem o twojej fance. Lomza to wiocha ty jako jej mieszkaniec jestes wiocha i ta twoja flinta to wiocha.
A program wypominam bo to program wktorym 99 procent wystepujacych ludzi to ludzie chorzy psyhicznie. Wystarczy obejrzec na youtube filmiki co z siebie bałwany przed kamerą robią, no flinta z tych opoznionych wrozwoju byla pare procent zdrowsza

zycie

DNo to jest twoja obecność na tym forum.

A ty jako nie mieszkaniec Łomży czyli jej okolic "chłopie" to dopiero jesteś konkretna wiocha ( chociaż odnoszę to do indywidualności wybitnej jaką jest gans.) .

Aż mi Cie szkoda Bo coś czuje ze byleś w tym 1% pozostałym procencie ludzi w tym programie których nawet na sale przesłuchań nie wpuścili i dlatego pewnie masz taki zal do flinty. I jeszcze pewnie tym ludziom( jak sam napisałeś opóźnionym w rozwoju) na youtube jakieś krytykujące komentarze wystawiasz z zazdrości. hehe

A może wcale z "sanatorium" z pod Białegostoku z jakiejś świetlicy piszesz.

zzazdrosci to cie robili, gdy jeszcze pieniądz niebyl w cenie prezerwatywy

mieszkam w wiekszej miejscowosci niz lomza wiec ty jestes tu wiocha.
Nawet tematu neizrozumialas bo nietyczy mnie.
Wczasie gdy ja poszedlem do swojej pierwszej pracy o umowe, flinte dopiero rozdziewiczali gdzies za rogiem...
jestes internetową neostradową społecznoscią z ktorej przyszedlem sie tu powysmiewac... a ciebie moze to bolec nadal cieciu;)

zycie

To mój ostatni post bo patrze ze juz nie potrafisz sensie zadań układać i argumentów wysuwać po tym jak Cie objechałem.

Wydaje mi sie ze to ta "neostradowa społeczność" będzie sobie z Ciebie jaja robić bo żadną inteligencja tu nie błyskasz tak samo jak na forach swojego " większego miasta niz Łomża".Dlatego tu sie pojawiłeś "cieciu"

Myślałeś ze tu lepiej pójdzie ale nie to tez nie Twój poziom intelektualny.Za wysoka liga. hehe

Kolejne Rózgi heheeh jesteś beznadziejny. poszukaj forów właśnie dla takich ludzi jak te Twoje 99% w programie może tam lepiej Ci pójdzie hehehe

Ps. Ja wcale nie napisałem ze z Łomży jestem. a Ty chłopie sie tu nie tłumacz z kad ty to nie jesteś jak Ci słoma z butów wystajęWiocha. heheh

żal.pl tam sie wypowiadaj mlody

zycie

Ojoj jaki Ty obcykany w tych stronkach nawet o takiej nie słyszałem STARCZE.

Ale może opisze twoja historię może ktoś do ciebie napisze pomoże ci przezwyciężyć ułomnosci z dzieciństwa, które jak można po twoich wypowiedziach zauważyć nie było różowe.

Ojoj jaki Ty obcykany w tych stronkach nawet o takiej nie słyszałem STARCZE.

Ale może opisze twoja historię może ktoś do ciebie napisze pomoże ci przezwyciężyć ułomnosci z dzieciństwa, które jak można po twoich wypowiedziach zauważyć nie było różowe.

piszesz doslownie ***** jak baba. Żalisz mi sie tu na każdą moją odpowiedz.
Jestes kolejnym studentem co i tak niezna tabliczki mnozenia czy ***** zone krzywidzisz w domu.
Z takimi fajfusami to sobie radze na codzien, aty jedynie ***** mozesz pofikac sobie do mnie w internetowej spoleczniarskiej spolecznosci,

zycie

najlepiej to mi sie tu rozplacz

zycie

potwierdzam tytuł tego tematu : DNO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org