Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palmtop |
Gdzie moge w Łomzy kupić palmtopa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palmtop |
Teoretycznie w kazdym sklepie komputerowym, a chodzi ci o palmptopa czy masz zamiar uzywac go jako nawigacji..
|
|
I palmtop i przy okazji nawigacja...
|
|
Ja ostatnio kupywałem MIO P360 w expercie na broniewskieo dalem 719 zl i dalem swoja karte to wgrali mi gratis mape polski
|
|
"Ja ostatnio kupywałem MIO P360 w expercie na broniewskieo dalem 719 zl i dalem swoja karte to wgrali mi gratis mape polski" lol... nie pisz publicznie takich rzeczy :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
oki nie wiedzialem dopiero poczatki tu moje na tym forum
|
|
Hehe jutro młyn w expercie o CBA juz wie:)
|
|
O LOL :) Oby wiecej takich zadowolonych klientow... ;) To prokurator nie bedzie nawet musial sie meczyc z szukaniem materialu dowodowego ;)
|
|
hehehee dobre ehehe ;)
|
|
A to cos strasznego napisałem?? powiedzcie mi bo na powaznie nie wiem co nie tak, przecież kupilem sprzet dalem karte wgrali mi mapke polski (oczywiscie oryginał) bo moja firma mi za to pieniazki zwrociła... wiec nie wiem o co te cale zamieszanie. ale moze jednak cos nie tak napisałem Powiedzie PROSZE.
|
|
oczywiście samo wgranie gratis bo za mapke zapłaciłem tak dobrze to nie miałem...
|
|
A no to chyba ze tak ;)
|
|
"Autor: DxxxD (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-06-08 20:39 Hehe jutro młyn w expercie o CBA juz wie:) " Heh, a co ma CBA do piractwa ? ? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |