Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PFRON, czas zerknac panie prezydencie |
w lomzy istnieje oddzial PFRON ktory to ma za zadanie pomagac innym. Jednakze, osoby sprawujace tam urzad, sa to kobiety ktorych pomoc ogranicza sie do bycia wrecz niemilym dla innych, nie sympatycznych a juz o pomocy nie ma co mowic. Sa to damulki obrazone na swiat za to ze musza pracowac, a jesli ich ktos odwiedzi z klientow, to czesto wychodzi z placzem, bo tak traktuja potencjalne osoby niepelnosprawne!!! a przeciez ich obowiazkiem jest POMAGAC!!! Panie prezydencie, czas cos z tym zrobic, jesli one nie chca pracowac to jest wielu mlodych ludzi, wyksztalconych, ktorzy z checia zajma ich miejsce. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PFRON, czas zerknac panie prezydencie |
veekee w Łomży nie ma Oddziału PFRON. PFRON ma Biuro w Warszawie i 16 Oddziałów Wojewódzkich, czyli w miastach wojewódzkich - w przypadku Łomzy jest to Oddział Podlaski w Białymstoku. Panie, o których piszesz to pracownice jednostki samorządu terytorialnego, który alokacja otrzymuje fundusze z PFRON na realizację części zadań dotyczących udzielania pomocy osobom niepełnosprawnym. Jeśłi faktycznie tak wyglada ich praca proponuję złożyć oficjalną, pisemną skargę do Prezydenta Miasta. Myslę, że bardzo skuteczne byłoby przekazanie takiej skargi do wiadomości Prezesa PFRON - dane znajdziesz na stronie www.pfron.org.pl Wątpię, aby Pan Prezydent interesował się postami na tym forum :(((
|
|
Aguś.Proponuję poinformować Pana Prezydenta Miasta Lomzy o tym, ze to wlaśnie z tych postów na tym forum może dowiedzieć się dużo więcej o Lomży, o potrzebach miasta, czy nawet o "swoich" pracownikach itd itp........Pan Prezydent może dowiedzieć się znacznie więcej niż się Panu Prezydentowi wydaje, ze wie.......
|
|
niestety, nie mam kontaktu z Panem Prezydentem :) łatwiej byłoby porozmawiać z Panem Prezesem o tym w jak niemiły sposób zachowują się Panie, które zatrudniono do udzielania pomocy ON. Z tym, że to nie Prezes PFRON płaci im wynagrodzenia, a właśnie Prezydent Miasta Łomża i to On powinien interweniować. Stąd moja sugestia napisania skargi do Prezydenta z poinformowaniem Prezesa.
|
|
Sugestia jak najbardziej słuszna. Powodzenia!!!!!!!
|
|
dobry wieczor swego czasu tez bylam doswiadczyc rozmowy z pewna Pania wlasnie z tego biura. Tam trzbeba byc naprwde silnym psychicznie isc cokolwiek zalatwiac ;) tam nigdy nic nikomu sie nalezy z zadnego funduszu , a jesli nawet sie nalezy z fuduszu to tak to przedstawia ze czlowiek rezygnuje zanim zaczal o cokolwiek skladac wnioski . Ze stron inernetowych wiecej sie dowiemy niz o tych pracownikow , sa to osoby nie kompetentne co do zajmowanego stanowiska
|
|
Gdzie się mieści te biuro?
|
|
Czy w takim biurze nie powinny być zatrudnione osoby niepełnosprawne, które znają problematykę i rozumieją potrzeby osób niepełnosprawnych! Najlepiej wsadzić typowe biurwy, które nie robią nic!
|
|
Szosa zambrowska 1/27 cos takiego
|
|
Witam. Nie wiem na kogo trafiliście, ale ja nie miałam problemu z załatwieniem sprawy. Było konkretne pytanie, konkretna odpowiedź i załatwienie sprawy w około 15 minut bez zbędnych ceregieli. P.S. Jedziecie po ludziach jak po łysej kobyle, a nie zastanawiacie się, że może tuż przed Waszą wizytą np. była osoba która przyjechała nowiutką terenówką BMW i zrobiła awanturę o kasę (bo ją nie stać!!!! na zakup ...). Takie sytuacje się zdarzają. Zastanówcie się, a dopiero później walcie. Pozdrawiam BUŁKA
|
|
ja załatwiałam sprawe, biuro jest na polnej i niemam takiego doswiadczenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |