poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
perspektywy rozwoju?

witam potrzebuj informacji na temat perspektyw rozwoju klubu sportowego! obojętnie jakiego po prostu muszę napisać taki rozdział w swojej pracy a nie mam koncepcji jak to napisać jeżeli coś macie jakieś informacje na ten temat to prosze o pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: perspektywy rozwoju?

Perspektywa Duma Miasta! KSP KSP KSP...

o tym już napisałem:)

Ja moge zaproponowac Ci napisanie coś na temat koszykówki:) hehe:) od wielu lat najpierw w minikoszykówce, potem kadetach i juniorach, Łomża plasuje sie bardzo wysoko:) i tak jest co roku:) nawet dla przykładu ostatnio chłopaki wygrali 2 turnieje ogólnopolskie, a niestety nikt oprocz portalu Prostozlomzy o tym nie napisał.. a na 4lomza cisza. Jak chcesz coś wiecej to pytaj sie:) a postaram sie odpowiedziec;p

pzdr:)

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

o tym mam już napisane został mi tylko ten jeden rozdział! a o ogólnopolskim turnieju to masz na myśli połączone siły sp9 i sp 10?

Hehe:) akurat nie ich miałem na myśli:) ale o nich też możesz napisać. Chodziło mi o turniej w Wyszkowie i Kętrzynie:)

http://prostozlomzy.pl/koszykowka/dziewiatka-najlepsza-w-ketrzynie-i-wyszkowie.html

Przesyłam link:)

pzdr:)

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org