Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkolenia za darmo |
Hej czy słyszeliście coś o darmowych szkoleniach prawa jazdy, wózki widłowe, spawacz, angielski, ECDL, barman, gdzieś na Szosie Zambrowskiej?Słyszałam w radio, ale nie znam szczegółów, a chciałabym się zapisać...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkolenia za darmo |
Pewnie i tak nie spełniasz warunków żeby na taki darmowy kurs uczęszczać. ...albo kurs za darmo a egzamin płatny, że ho hi...W naszym kraju nie ma nic darmo! Reklama dżwignią handlu!!!!!
|
|
Warunki są proste wiek 18-24 lata niepracujący i nieuczący się - chyba że student zaoczyny dyspozycyjny bo zajęć jest sporo. Ale na 100% za darmo egzaminy również, zwrot kosztów dojazdu i wyżywienie, prawo jazdy kat B a wiecej trzeba się wywiedzieć ale własnie te kursy o których pisze mrówka.
|
|
Miałam w tamtym roku iść na te kursy i cieszę się, że nie poszłam. Jest strasznie dużo godzin, niby jest nie płatne, ale tylko niby. Jeśli nie zdasz egzaminu - płacisz za każdy poprawkowy. Kursy trwają chyba pół roku. Jeśli w trakcie trwania zrezygnujesz to musisz zwrócić wszystkie koszta, chyba koło kilku stówek. Koleżanka poszła i nie jest zbyt zadowolona. Ma już wszystkie papierki ale się bardzo nagimnastykowała by je zdobyć. A jeśli chodzi o prawko to mają na nie szanse tylko kilku najlepszych uczniów. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
na zambrowskiej to chodzi o OHP (ochotnicze hufce pracy)
|
|
Nie trzeba za nic płacić !!!! Za poprawki na prawo jazdy też. To firma państwowa a nie prywatne przesiębiorstwo, a godziny no cóż, jeśli jest 30 godzin kursu na prawko to nie zrobisz tego w 5 !!! Tak samo z innymi kursami,które trwają czasami 120 godzin / ecdl, wózki widłowe, spawacz/
|
|
ok Już byłam i wszystko wiem. Są kursy komputerowe z certyfitatem europejskim, prawo jazdy, kurs agnielskiego, , szkolenia zawodowe wózki widłowe i spawacz też z uprawnieniami europejskimi dla dziewczyn nowoczesny sprzedawca , barman-kelner. Wszystko trwa do listpada. Za nic nie trzeba płacic i za poprawki też / /poprawki np za niezdane prawo jazdy opłacają oni/ dostaje sie ksiażki, podręczniki, jedzenie i zwrot kosztów dojazdu. Dla zainteresowanych podaję tel 2163308 . A i trzeba miec nie wiecej niz 25 lat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |