Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oddam kundelka w dobre rece |
Kolezanki i koledzy mam do oddania ladnego kundelka, piesek urodzony 09.04.2008 zaczyna juz sam popijac i podjadac wiec na dniach oddalbym go w dobre rece!!! Piesek bedzie napewno nieduzy wiec mysle ze moga sie nim zaintetresowac nawet osoby mieszkajace w bloku!!! Zainteresowane osoby prosze o kontakt na emaila: sobczyn@wp.pl zdjecie pieska: http://img516.imageshack.us/my.php?image=zdjcie033bn9.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oddam kundelka w dobre rece |
Fajny piesek ;-)) jeżeli bym mógł to bym wziął bo naprawde słodki ;-) ale niestety mam już jednego przygarniętego :)) , napewno sie ktoś zgłosi :) pozdrawiam
|
|
no fajny fajny! gdybym mogl to i sam bym go zatrzymal ale sila wyzsza hehe
|
|
Niedawno szukałam domu dla wyrzuconego z samochodu kundelka ...piękny , mądry psiak i niestety ....jedna z odpowiedzi chyba była najbardziej trafna . Re: " ludzkie zachowanie " ???? Autor: nemo (---.acn.waw.pl) Data: 27-05-08 23:20 "A ja mam dwa koty" Może się polubią z tym psem. A w Łomży jeśli pies nie jest rasowy, z rodowodem, słowem taki którym można przy znajomych zaszpanować to zapomnij że ktoś go przygarnie. Sam szukałem już kilka razy domów dla takich psów i zazwyczaj bez efektów Jak trafi Ci się chętny , proszę sprawdz go --aby pózniej następny piesek nie był wyrzucony na ulicę
|
|
no niestety nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi, dlatego prosze o przemyslane decyzje bo to nie zabawka
|
|
Dobrze by bylo wczesniej przemyslec rozmnazanie psa...Nie byloby teraz problemu
|
|
no i piesek znalazl nowego wlasciciela mam tylko nadzieje ze dobrze trafil :)
|
|
Super!Na szczescie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |