Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadek |
dla którego biznesmena łomzyńskiego pracownik spadł z rusztowania w Zambrowie, wiadomo cos? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadek |
na chwilę obecną nic nie jest wiadomo może potem sprawdź sabskrajbela Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
nie pisz "dla którego" bo tak mówią i piszą śledzie!!! Nie chce Ciebie obrazić po prostu nienawidzę tego śledziowskiego białoruskiego narodu!!! Tak samo chyba jak wszyscy łomżyniacy he he. Pozdro
|
|
dla którego biznesmena wyszło szydło z worka hehe
|
|
Bezludny.Od nienawiści do morderstwa jeden krok.Chyba nie masz przyjaciół.Oby...
|
|
Pewnie i tak pracował na czarno lub bez ubezpieczenia, więc kto się przyzna.... Ciekawe jest to, że tam w Zambrowie, gdy człowiek spadł wszyscy, którzy z nim pracowali pouciekali. Ciekawe czemu?
|
|
To było u Kurpiewskiego z tego, co mi wiadomo.
|
|
jacy Wszyscy łomżyniacy? Jak ja byłem łomżyniakiem( z krwi i kości) to Ty osmarkany żeś gąski gnał. Sam siebie zacznij lubić i sobie gęby nie wycieraj łomżyniakami. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ale "dla którego biznesmena" to raczej nie jest łomżyńskie typowo ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
To może załozyć trzeba oddzielny temat, typowo czy nie???:))))) i esteci beda mieli raj na ziemi i natrzepią piany. A co w temacie wypadku?????
|
|
a co was to obchodzi pleciuchy?? atari 65 xe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |