poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gothic 3 pomoc

Siemka mam prośbę jak ktoś grał w gothica 3
Mój komp to 2500athlion 128 megowa Radeona 9200 Se win xp sp 2 ( standardowy , 512 dr ramu (1) czy mi pójdzie gothic 3 na takich danych ( chodzi mi głównie o ram ??? bo przeczuwam ze za mało proszę o pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gothic 3 pomoc

google nie boli

największe znaczenie i tak ma grafika - min. 512 mb, bo przy mniejszej to komp się wyłącza po 3 min...

ramu powinno wystarczyć - ja tyle miałem, i mocno się cieło więc dokupiłem do 1 GB i dalej było bez zmian , dopiero po wymianie grafiki poszło

No jak nie jak tak. Pujdzie Ci spokojeni tylko w momentach gdzię będzie dużo efektów graficznych będzie się zacinało ale tak to da się grać w miare dobrze.

Pójść może i pójdzie... O ile się uruchomi, to będziesz miał co najwyżej pokaz slajdów i to nawet w niskiej rozdzielczości i niskich detalach. Ramu oczywiście jest za mało, ale nawet jakbyś dołozył ze 2GB to nic by nie dało - poprostu Radeon 9200 i to jeszcze w słabszej wersji SE jest układem na chwilę obecną bardzo słabiutkim. Jest conajmniej 10x wolniejszy od obecnych kart graficznych z półki cenowej ~200zł. Do tego Gothic III ma bardzo duże wymagania sprzętowe.

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

--------------------------
running with scissors

Nawet gra na najniższych detalach niewiele Ci tutaj pomoże. Tak jak koledzy wyżej napisali Gothic 3 ma duże wymagania sprzętowe więc jeśli masz kasę powinieneś zrobić mały upgrade kompa.

dziękuje za porady > Dostosuję się :D do nich . No cóż t lepiej będzię

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org