poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Motocykliści w Łomży - co sądzicie o tym zjawisku

Co sądzicie o motocyklistach których widać na mieście? Opiszcie przykład skrajnej głupoty jaką widzieliście. Moim zdaniem do klasyki zaliczamy jazdę na jednym kole w środku miasta. Powinniśmy z tym coś zrobić, czy lepiej olewaka niech się sami pozabijają?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Motocykliści w Łomży - co sądzicie o tym zjawisku

ostatnio widzialam osobe, ktora jechala quadem pod prad w Piatnicy i to byla glupota... niewazny pojazd... tylko kierujacy !

po pierwsze to naucz sie manier, że w czyjes zycie niewchodzi sie zbutami

zycie

buehehehehehehehe
Koleś najpierw trzeba zrobić coś z tobą. Proponuje powieś się za jaja u sufitu.

Gans - ja nie mam nic do kolesi co sobie wieczorkiem w grupie na motocyklach śmigają. Niech się bawią ile wlezie. Zdziwienie mnie ogarnia jak jakiś idiota pruje po legionów jak po torze. Nawet jeśl sobie nic nie zrobi to może zabić kogoś kto jedzie samochodem. Nie chciałbym by jakieś kawasaki wpadło mi do samochodu tylko dlatego że idiota na nim jedzie.

przykro sie tez robi jak i samochodami pod blokiem ludzie szpanują dodając ostro gazu.Bylem 2 razy swiadkiem ze nieskonczylo to sie fajnie.Wiec kto czym woli jezdzic aby nie szpanersko

zycie

Gans-ciekawe,że obstajesz za takimi bałwanami.Może jesteś jednym z nich?Dziś widziałem jak jakiś kolo wykręcił pirueta czarnym mustangiem-chyba- na skrzyżowaniu spokojnej i wesołej.Ślady widać na asfalcie.Kiedyś też widziałem gościa na quadzie jak jechał na tylnych kołach po mieście.Chce się wyszaleć?To do Piątnicy na forty i tam głupieć a nie po mieście!

a ja tam lubie zapierdalać po miescie i możecie mi skoczyć !!!!! ;) nauczcie się jezdzić lepiej tymi swoimi puszkami na kołach.. bo większość wypadków jest przez was...... !!!!! a tak pozatym to h** wam w D***ę hahahahaha

;)

Niech lepiej jeżdżą tacy motocykliści niż kobiety (nie wszystkie-większość ) za kółkami aut,które nawet z miejsca nie potrafią ruszyć! To dopiero zagrożenie ;D

Z własnego doświadczenia wiem, że większoś z nich to świeżaki, którzy nie mogą nacieszyć się maszynami :D Polataja z 2 sezony i przejdzie im bezmyślne i bezsensowane nabijanie kilometrów po mieście.

hmmm no wowo dobrze gada ;)

;)

boli was to ze wy nie maci motorow czy szukacie dziury w d..ie niech jezdza mi nie przeszkadzaja a tak jak ktos wyzej pytal o jakies wyczayny to ja widzialem jak lecial dwie paki pod statoilem na harleju dawidsonie takim rozowym na jednum kole taki gosc z lomzycy pewnie wiecie ktory ten z dlugimi wlosami w nosi i co ma kolczyk w kasku chcecie numer rej. zeby zadzwonic na polize FU CKYOU

atari 65 xe

_wowo no nie powiedziałabym że wszystkim ta pasja tak szybko przechodzi...wszystko jest dla ludzi tylko trzeba kierować się zdrowym rozsądkiem...skoro tak Wam motocykliści przeszkadzają to zastanówcie się jak jeżdżą ludzie autami? Najlepszym przykładem na brak bezmyślności są okresy przedświąteczne, gdzie wyjeżdżają na ulicę "niedzielni kierowcy" i uważają że są "Panami i Władcami drogi" chociaż niewiele brakuje też w codzienne dni :)

dwie paki na różowym harleyu davidsonie przy statoilu na tylnym kole ???
buahahahah

motocyklisci byli na drogach i beda i zadna glupia baba nas z tamtat nie wygoni :P
dziewczyny przewaznie leca na moto a nie boja sie ich to jakies dziwne cos pisze na ten temat chyba a co do rózowego HD na kole to naprawde tez kogos poniosła fantazja:))

_Weska -> nie piszę, że przechodzi (to już chyba zostaje w nas na zawsze) tylko, że bezsensowna jazda kilkoma ulicami na krzyż nie sprawia już takiej radości jak kiedys...

_wowo hehe wiem, zobacz że albo kilka lat wcześniej była większa kultura albo już nie wiem sama ale było całkiem inaczej :) Będę miała do Ciebie sprawę ale to już osobiście :)

eee t ammi tam jazda w kółko sprawia frajdę ;D hehe

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org