Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Benzyna |
Gdzie mozna najtaniej kupic ON??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Benzyna |
ZA 3,50
|
|
W kuwejcie.
|
|
gdzie mozna najtaniej kupic olej roslinny??
|
|
W biedronce
|
|
z tego co wiem to na PKS na Piłsudzkiego najtaniej. podobno ok 20 gr różnicy na litrze, ale jaka jakośc to nie wiem bo nie tankowałem tam
|
|
Ostatnio w radio mowili,ze w Iranie za dolara wychodzi 10l paliwa
|
|
Arizona - 3,54 za galon California - 4,20 za galon
|
|
cena w dolarach zapomniałem dopisać :)
|
|
Jedwabne stacja BENZOL _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
A nie przypadkiem Jedwabne stacja "Bliska"?
|
|
Byłem dziś w Jedwabnem.Pb 95-4.49zł.Kupicie taniej?Jeśli tak to napiszcie gdzie.
|
|
Kolego krecik68 na bliskiej to mozesz co najwyzej kanapke od lysego kupic z jajkiem na twardo benzol pb95-4,42zl _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
heheh a nie lepiej radio CB załatwić i co jakiś czas się spytac o "oszczędnosci"? Wielu kierowców samochodów dostawczych takie oszczędności posiada
|
|
lepiej naszczać do baku niż w Benzolu tankować
|
|
Dlaczego masz takie zdanie o tej stacji?Ja tankuje caly czas i nie narzekam. _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
proponuje tankować miesiąc czasu np. na BP, Shell i później wrócić do Benzola i będziesz wiedział czemu
|
|
Pawelec2410- nie musisz byc uszczypliwy.Pytałem,czy kupicie taniej?Dobrze,że wiesz gdzie.A co do benzolu, to nie wiem.jest kilka ich stacji.
|
|
a gdzie w okolicy jest ten Benzol?
|
|
Jedwabne _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
uuu to ja w tamte strony nie jeżdżę więc nie wypowiadam się w temacie
|
|
Benzola masz w Jakaci i w Nowogrodzie (to mała budka) kiedyś w rankingu w pierwszej 10 najgorszych stacji w Polsce...
|
|
Stacji benzol z tego co wiem jest kilka m.in.Nowogród,Turośl,Ostrołęka,Jakać Dworna,Jedwabne,Wyszków,Goworowo,Chorzele,Biała Piska http://www.benzol.pl/ _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |