Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bar rzymianka |
witam!Raz kupuje 50 z sokiem i place 10zl a za drugim czy trzecim razem 20-25zl?to ze sa napiwki to rozumiem ale sa z wlasnej woli a nie ceny chlopak wymysla i bierze do kieszeni..juz nie wspomne o kulturze w barze..Powinnien byc cennik drinkow i dodatkowych napoi!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bar rzymianka |
Moze i zle robia. Ale szczerze to juz sie czytac nie da. Wszyscy to by chcieli aby wszystko bylo po 20 groszy. Chlopak myslal ze klient wstawiony to nie wie o co chodzi;d RZymianka spoko bar jest. A jak Ci tam niedobrze o kup se człwoeiku flache i napój w Biedronce usiąź w fotelu i pij taniej wyjdzie a jak nie dasz rady to po mnie dzwon. I bedziemy sami sobie drinki robili i tyle;d "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
GRUBYŁKS jestes jeszcze młody nie znasz zycia ? w zyciu potrzeba róznych opcji i nie mozna ciagle siedziec z flaszka w fotelu u siebie w domu moze gosciu chce sobie odpoczac od zony pracy i wszystkiego ? albo najzwyczajniej w swiecie pojsc sobie posiedziec w pubie Nie chodzi o to gosciowi ze jest drogo tylko o to ze jest bardzo duze zroznicowanie cen :) Co sam zauwazylem w niektorych miejscach ze zamowienie tego samego zestawu moze kosztowac przy kolejnym juz 5 zł drożej ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Napewno nie chciałbym po całym dniu pracy zmeczony isc do PUBU i jeszcze zeby mnie w h*ja zrobili. Po drugie ni mowie ze ciagle ale wiekszym relaxem jest chyba spokojnie w domu wypic posiedziec niz w PUBie gdzie chmura dymu z fajkow kazdy sie wydziera i jeszcze takie ceny...A jak chce odpoczac od zony pracy to jednym slowem od domu to niech idzie do kolegi. To jest moje zdanie a wiadomo kazdy jest inny i ma inne potrzeby "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Chce podkreslic wymyslone zróznicowanie cen tak jak HokusPokus wspomniał wyzej albo robienie ludzi w ..... jednym słowem,uwazam ze tak nie powinno byc ze ceny chlopaczek wymysla z głowy!
|
|
no to mysle ze powinniscie pogadac z szefem, chlopak za dlugo nie popracuje jek sie dowiedza. pozdrawiam
|
|
tez mialam nie przyjemne starcie z tym barmanem.Podchodzimy ze znajomymi do baru zamowic piwo a on na same dzien dobry mowi ze wszystko jest zarezerwowane..ze nie ma miejsc..Pomyslalam i co z tego skoro chcemy wypic piwo a nikt nie mowi tu o siedzeniu przy stoliku!co jeszcze smieszniejsze ze byly w srodku 4 osoby na krzyz wiec nawet jakbysmy usiedli to napewno do czasu gdy Ci ludzie nie przyjda a on potraktowal nas jak intruzów,powiniem sie cieszyc ze damy zarobic a nie jednym slowem wypraszac!chyba chlopak za pewnie sie czuje w tym barze
|
|
no i chłopaka zwolnicie z pracy, ale to nie jego wina - szef tak kazał, bo jak nie to won. Nie wiem, czy forum czytają odpowiednie służby, jeżeli tak, to przypominam, że zgodnie z kpk, zawiadomienie przez media, a takim czymś jest net, jest oficjalnym zawiadomieniem o podejrzeniu popełnienia przestępstwa, a jeżeli tak to Pan Prokurator powinien powyższe zawiadomienie potraktować poważnie. No ale czy życie w Polsce jest poważne? ściemka wszystkim
|
|
zycie w Polsce nie jest czuubek powazne ale uwazam ze mozemy w miare mozliwosci probowac cos zmienic jezeli bedziemy glosno na takie tematy rozmawiac bo na kims zarobic a sie nie narobic jest sztuka ale do czasu
|
|
popieram
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |