Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Utwór na pierwszy taniec |
Co polecacie na ślub na pierwszy taniec ??? Prosze o jakieś fajne propozycje, polskie bądż zagraniczne utwory.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Utwór na pierwszy taniec |
Kalimero-Wódeczka ;)
|
|
Ja proponuje piosenkę UNIVERSU ,,w perły zmienić deszcz";)
|
|
"cyganeczka zosia" ;d
|
|
Seweryn Krajewski - Wielka Miłość Seweryn Krajewski - Kazdy swoje 10 minut ma to takie standardy na weselach
|
|
Zgadzam sie z przedmówcą Pierwsza miłość jeszcze moze być Przetańczyć z tobą chce całą noc Napewno coś wolnego tylko dla pary młodej
|
|
pierwsza milosc bedzie chyba najlepsza
|
|
To są pospolite utwory. Proponuję Natalii Kukulskiej "Zakochani" lub De Mono też taki sam tytuł "Zakochani". Super słowa i trochę żywsze te piosenki.
|
|
zależy czego szukasz... bo jeżeli chodzi o nutki standartowe to oczywiście że Seweryn Krajewski i niezapomniany numer z filmu "Uprowadzenie Agaty" jeżeli zaś szukasz czegoś orginalnego to do wyboru do koloru...
|
|
Kancelaria - Zabiorę Cię
|
|
Seweryn Krajewski - Najpiękniejsza Dziewczynie, którą ktoś okłamał – podle Zawiódł nocny bar i blask ekranów Daruj lepszy świt niż ten, co zna już Nie mów jej że masz piękniejsze od niej – miasto, które zna jak brudną plamę teraz tak jak sen przy Tobie zgaśnie, Szkoła, którą dał jej ten kochany zniknie nagle tak jak lęk poranny Daj, daj tej dziewczynie biały welon, kup, kup dwie obrączki szczerozłote Zgaś, zgaś podły uśmiech ludzi złych A potem daj, daj tej dziewczynie czyste ręce, Idź, idź do jej matki na niedziele, Walcz, walcz niech was nie pokona czas Szarość zwykłych dni jej nie porazi, Place, które śpią jak po chorobie Ciasny stary dom bez gniazd bocianich Świata groźny szum, co płynie z gazet Świecić będzie jej urody nagość w czarno-zimną noc i w dzień majowy Tylko ty masz być jak „dokt(ó)r” mądry, co dzień taki sam i co dzień nowy Daj, daj tej dziewczynie biały welon, Kup, kup dwie obrączki szczerozłote Zgaś, zgaś podły uśmiech ludzi złych A potem daj, daj tej dziewczynie czyste ręce, Idź, idź do jej matki na niedziele, Walcz, walcz niech was nie pokona czas A potem daj, daj tej dziewczynie biały welon, Kup, kup dwie obrączki szczerozłote Zgaś, zgaś podły uśmiech ludzi złych A potem daj, daj tej dziewczynie czyste ręce, Idź, idź do jej matki na niedziele, Walcz, walcz niech was nie pokona czas
|
|
|
"Blisko bądź nie zostawiaj tak mnie zatańcz ze mną ostatni raz już" ;P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wielka miłość Seweryn Krajewski albo żono moja ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Ewako21 a macie może jakąś tzw. "pierwszą piosenkę"? Fajnie jest gdy grają piosenkę, np. podczas której sie poznaliście, z waszego pierwszego wspólnego tańca, taką która Wam sie kojarzy z Waszą miłością i szczęśliwymi czasami. Jeśli taka macie oczywiście:) Ja np. bardzo chcę, żeby do pierwszego tańca zagrano nam "Chcę tu zostać" Farby. W końcu to jest piosenka dla Państwa Młodych, więc powinna ona im sie z czymś przyjemnym i szczęśliwym kojarzyć:) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Do talk2me: Na tą piosenkę raczej bym radził uważać. Słyszałem i to z całkiem zacnego źródła że Agnieszka Osiecka pisała to myśląć o ... prostytutce (sic !). Choć utwór przepiękny, to fakt
|
|
gdzie w Łomży można kupić treskę z prawdziwych włosów? W jakiej cenie jest taka treska?
|
|
gdzie kupić treskę? |
gdzie w Łomży można kupić treskę z prawdziwych włosów? W jakiej cenie jest taka treska?
|
|
Na pierwszy taniec wybierz taki utwór, który oboje z mężem będziecie umieli dobrze zatańczyć. Nie ma gorszego widoku niż para młoda w pierwszym tańcu na weselu, na środku sali, przebierająca niezdarnie nogami i usiłująca zatańczyć coś co sami sobie wybrali. To zostanie na filmie z wesela na długie lata. Ja osobiście proponuję walca angielskiego ze "Skrzypka na dachu" (w tańcu z gwiazdami tańczył ten utwór Mroczek z Anetą Piotrowską, przy czym Piotrowska miała zasłonięte oczy). Tą zasłonę na oczach bym sobie darował, utwór zaś jest "przedni". Pozdrawiam
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M&feature=related To dopiero pierwszy taniec ;)
|
|
Slayer - Raining Blood A to się goście zdziwią...
|
|
mistrzostwo :)
|
|
Odnosnie tej choreografii 2 posty wyżej Studio Tańca B.K.Step zaprasza na zajęcia indywidualne dla par zamierzających wstąpić w związek małżeński "First dance". Pierwszy taniec wcale nie musi być ogromnym stresem!! Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich weselnych zgłoś się do nas!! Stworzymy specjalną choreografię tylko dla was składającą się z różnych styli tanecznych takich jak: hip hop, house, lockin, poppin, break dance połączonych z tańcem towarzyskim. Wasz pierwszy taniec nie musi być zwyczajnym. Pomożemy wam skomponować kroki w których wyglądacie i czujecie się szczególnie. Nie musisz być tancerzem żeby zrobić show i zadziwić wszystkich dookoła. www.bkstep.pl studio@bkstep.pl 608-773-181
|
|
Universe - w perły zmienić deszcz Seweryn Krajewski - Wielka Milosc Kindla - Z kims takim jak Ty Krzysztof Kiljański - Prócz ciebie nic
|
|
K.Krawczyk "Tylko Ty, tylko ja"
|
|
My na 1 taniec wzięliśmy nietypowo Mezo z Kasią Wilk "Mamy siebie"; bardzo dobrze się przy tym tańczy, poza tym ta piosenka ma bardzo dobre słowa, wystarczy posłuchać, a na 2 "Żono moja", przy tej piosence nikt nie ucieka z parkietu i wszyscy zaczynają się bawić :o)
|
|
Mi bardzo sie podobala piosenka Piotra Rubika u mojej kolezanki na weselu: ) Piotr Rubik - Psalm dla Ciebie
|
|
dziki ptaku! pomyliles tematy wypowiadamy sie na temat tanca a nie treski czytaj uwaznie pirat
|
|
no tak . Sorry
|
|
seweryn krajewski-najpiekniejsza
|