Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Counter stikr |
Zna ktoś z was może adres strony z której mozna ściągną cs 1.6 no steam z botami. Był bym bardzo wdzięczny za podanie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Counter stikr |
Po pierwsze nonsteam jest nielegalny.. a po drugie,trzecie,czwarte.. lepiej zaintestowac w te 20-30 złotych i mieć konto steam ;) . Na nonsteamie jest masa cheatów,błędów,mało serwów etc.. pozdro
|
|
Zgadzam sie ja tez mialem nonsteama,ale zdecydowałem sie na steama i tobie radze to samo :) 40 zł nowa więc to majątek nie jest,a masz na całe życie. Pozdrawiam
|
|
a jak widać kolejny idjota zaklada post bo problem poszukać na www.google.pl
|
|
Sam jesteś idiotą bo myślisz że tak łatwo dobrego(!) znaleźć. a ja nie chcę po sieci grac tylko z botami :P A od tego jest forum żeby zakładać tematy i zakładam go po to żeby nie ściągać 20 razy jakiegoś dziadostwa które nie będzie działać, a dowiedzieć sie gdzie jest dobry i konkretny sciągnąć
|
|
http://www.exsite.pl/2007/12/08/counter_strike_16_non_steam.html
|
|
ale wy ejstescieku rwa durnie, mial chlopak pytanie a pewnie nie chce mu sie szukac, albo wpisuje w google cs i za duzo mu wsykakuje odpowiedzi. najporsciej jest wpisac na forum i zawsze jeden normalny jak P@wcio poda mu stronke i temat powinien spasc na sam dol strony. ale nie w lomzy TU ZAWSZE USI SIE TRAFIC DEBIL CO TO MUsi NAPISAC ZE NIELEGALNY ZE LEPIEEJ KUPIC ( JAK TO TAKI TANIE TO MI KUP CIOTO !!!!) i zeby se szukal. jaka ciota ( na koniec tego postu po prostu stracilem wene.... bo przeczytalem wszystko od poczatkuw pewnym momemncie /swego posta/ i zaczalem cos zmieniac i jakos koniec) ELO ELO 5------2--------0 !!!!!!
|
|
pieprzysz FIN. Niech dzieciak do książek się weźmie. Czemu tacy debile nie napiszą jak zainstalować encyklopedię PWN bo coś mu nie wychodzi? Jeb*ne gry i pojebańszy gracze, bezmózgi zlasowane
|
|
A ja mam kilka gier CS do zbycia, używane ale nigdy nie rejestrowane. Tanio sprzedam .
|
|
FIN pomyśl czym ty jesteś i co sobą reprezentujesz. Na normalnym forum link byłby odrazu usunięty. P.S kiedyś się chwaliłeś jaki to z ceibie pro elo kozak, teraz widze non steam skilled;]
|
|
P@wcio dziękuje ślicznie :)
|
|
Fin mam nadzieje , że do mojej osoby ta "ciota" niebyła? Wiesz Łomża jest mała,trafi kosa na kamień ;) bo z tego co widzę , to już nie pierwszy raz sie napinasz przez forum :] . Ja tylko poprostu udzieliłem swojej wypowiedzi bo mam prawo chyba nie? Bo to forum publiczne , i nie napisałem , żeby kupywał tylko , że lepiej kupić ( Tu sie kłania czytanie ze zrozumieniem ) a dla jego informacji napisałem , że nonsteam nielegalny jest poprostu :] Tyle na koniec bo szkoda klawiatury... P.S - Może i jest skill'em ;] ale na nonsteamie z odpalonymi dopalaczami ^^ pozdro
|
|
dobre dobre panowie spokój i opanowanie przede wszystkim :D::
|
|
Fin, tak kulturalnie nie chce ci przypominać kto niedawno takie pytanie zadał?! i teraz dokładnie siebie opisałeś...
|
|
FIN dzieciaczek z bawełny po pysku widać dostanie wkrótce :D
|
|
Witam, masz koles tu dobrą stronkę z steamem który mozna tanio kupic... Polecam ! http://www.steampowered.com
|
|
debilizm i analfabetyzm sie szerzy "Counter stikr" ... te poje.. gry robią wam sieke z mózgu..
|
|
tyku nie przecze ze sam kiedys podobny temat zalozylem, nie wypieram sie i dlatego wkurwuaja mnie takie odpowiedzi na temat z zapytaniem skad sciagnac csa+bot's. pojechalbym kazdego z lomzy w csa, no moze z niewielkimi wyjatkami, serio co z tego ze non steam?? na wiekszosci pozadnych serwerow ns sa skanery i jest ok. pozatym trzeba byc zjebem ogromnym zeby sie jarac gra na czitach, mi czasami jak za dobrze idzie i jade kazdego na serwerze to zmieniam serwer bo gra zaczyna sie robic nudna i ide na serwer gdzie jestem mniej wiecej w polowie stawki. i tak sie ku rwa cwiczy skilla , nikt nigdy nie nauczyl sie grac grajac z gorszymi @!!!!!! TYLKO Z LEPSZYMI NAUCZYSZ SIE GRAC !!! westerrn digital..... morda kapciu bez gimnazjum.... mam juz swoje lata, moglbym byc pewnie twoim ojcem a jak ci cos nie pasuje to juz twoj problem. idz do konta i zwal se konika, to ciwychodzi najepiej, czy to fucha twojej starej ??? hee ??? ;-]]]] OWNED !!!!!!
|
|
SamNiewiemCzegoChce wiem to taka mała literówka zauważ że R jest obok E i nie chcący nacisnąłem zauważyłem ten błąd dopiero po dodaniu tematu.
|
|
jestem pod wrażeniem.
|
|
westerrn digital..... morda kapciu bez gimnazjum.... mam juz swoje lata, moglbym byc pewnie twoim ojcem a jak ci cos nie pasuje to juz twoj problem. idz do konta i zwal se konika, to ciwychodzi najepiej, czy to fucha twojej starej ??? hee ??? ;-]]]] ojcem powiadasz... to widze świetny przykład dajesz własnym dzieciom. Moje kondolecje. Ciekawe co gorsze - być idiotą czy ojca idiotę po którym sie dziedziczy geny... Idź do własnej lochy i pobzykaj ją w kącie lub daj innym tak jak to robisz na co dzień. Dostaniesz kilka złotych będziesz miał na nową gierkę.
|
|
bym cie ku rwa rozerwal dzieciaku na strzepy !!!!! jakbym cie w lapska dorwal za takie komentarze !!!!!!
|
|
i western skleil piczke, krotko z takimi siorkami ;DDDDD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |