Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DJ na wesele |
Może ktoś polecić takiego co nie jest obciachowy i drogi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DJ na wesele |
DJ NORBI z EŁKU. świetne prowadzenie imprez. występował też na różnych festivalach m.in Mega Music Festival.
|
|
dj tiesto :P ...
|
|
DJ Sławek - tel 602803239 DJ Krzysiek - tel 504132132 DJ Sławek - 509199069 DJ Maciek - 0862185151 To chyba wszyscy do których mam namiary jako że sam kiedyś szukałem :) Obdzwoń i popytaj
|
|
Na wesele to jst porzbny zespół muzyczny a gdzie tam DJ ____________________________________________________________ CYFROWY POLSAT Polmar ul. Skłodowskiej 2 obok łosia Tylko TU piłka gratis
|
|
Zdecydowanie popieram zdanie kolegi wyzej.
|
|
Buahaha Płacić 3 kolesiom za to ze stoją. W wiekszości weselnych kapel to nawet nie wiedzą z jakich dźwieków składa się akord C Dur. Kapluchy robią to co DJ czyli puszcają piosenki z wokalami nagrane na minidisc. Wiec po co płacic 2 lub 3 razy wiecej niż DJ? Za to żeby się na ich piękne zespołowe marynarki popatrzyć?
|
|
Nie wszystkie zespoły
|
|
No ale wiekszość niestety tak. Osobiście znam 2 zespoły o których wiem że grają. Są popularne w Łomży i mają full roboty. Jeśli pojawia się zespół co gra za 1000zł to tacy artyści na bank grają z minidysku.
|
|
Za 3 tysiace mozna miec zespol ktory gra na zywo a nie z dyskietek, wiec nie plec glupot
|
|
No za 3000 owszem. Tyko że DJ kosztuje 600 - 700zł a byle jaki zespolina zagra za 1000zł. Więc po co słuchać fałszowania za 300 zł więcej?
|
|
Dokladnie, tez tak uwazam. Bylem na 2 weselach gdzie gral DJ i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Raz ze duzo taniej, dwa ze leci muzyka jaka zechcesz i w oryginalnym wykonaniu. Nie ma ryzyka, ze bedzie sie sluchac wycia i falszowania. Poza tym zespol i tak w miare czasu robi sobie coraz dluzsze przerwy, a muzyka i tak leci z playbacku. No chyba, ze ktos chce koniecznie wywalic pare tysiecy na dobry zespol, ale tak jak Krist OFF napisal, DJ wezmie 600-700zl i poprowadzi zabawe tak samo dobrze, a moze i lepiej...
|
|
jestem tego samego zdania:) Szukam dj!!
|
|
kalusia ty napisz na jaki termin jest ci potrzebny. Bo to jest bardzo ważne.
|
|
dj potrzebny na 6 czerwca 2009.jak masz kogoś wolnego prosze daj namiary
|
|
Ja od siebie moge polecic - Krzysztof Dejneka, mozesz pojsc i porozmawiac z nim osobiscie w sklepie Bigbeat na Legionow 32 albo jak chcesz to poszukam telefonu do niego.
|
|
Numer do Krzyśka 667 122 532
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |