Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kiedy otwarcie kaufflandu? |
Tak jak w temacie Walenrod
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kiedy otwarcie kaufflandu? |
Przyłączam się do pytania. Kiedy otwarcie Lidla? Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Nie wiem kiedy jest otwarcie Lidla, a co do otwarcia Kauflandu, to kilka dni temu pracownicy Kaufland Łomża otrzymali dokumenty do wypełnienia. Praca rozpocznie się 2 czerwca. Zatowarowanie marketu będzie trwało ok 3 tygodni, A otwarcie, jeżeli będzie bez poślizgu, dyrekcja Kaufland planuje na 26 czerwca. To wszystko co wiem na ten temat, a są to informacje z pewnego źródła. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. a.b.c
|
|
nareszcie świeże towary w naszym mieście uff będę mogła uprawiać sex z chłopakiem na świeżej kiełbasce buziaczki
|
|
KAUFFLAND otwieraja miedzy 26-28 czerwca... w tych dniach... za tydzien zacznie się zatowarowanie sklepu
|
|
|
lubi kielbaske swojego chlopaka, raczej chodzilo o srodki higieny, teraz on sie nie myje i jebie mu z napleta a w marketach beda tanie mydla i plyny pod szałerek :D
|
|
Żenada!!!! Wstyd że człowiek mieszka wśród takich prostaków.
|
|
Otwarcie Kauflanda: 21Czerwca ,Lidla nie wiem ale pewnie te cos ok.tego. W Kauflandzie byłem już w środku i powiem ,żejest całkiem spoko w końcu większy jakiś kslpek noi stokrotka nam się buduje.,...osiedla za porucznika ,oby tak dalej! Pomysłowo.
|
|
a czy w tym kauflandzie bezie tylko market czy jakas galeria taka jak w stokrotce?
|
|
Otwarcie Lidla 19 czerwca, a od około 10.06 rozpocznie się zatowarowanie. Info z pewnego źródełka ...
|
|
W kauflandzie nie będzie galerii chandlowych, stokrotka buduje nowe galerie, chyba 16 sklepów w powieszchni od 45 do 300 m2
|
|
W Kauflandzie z tego co wiem, bedzie fryzjer, sklep z obuwiem "Boti" i kilka jeszcze innych małych boksów na jakies tam stoiska, ale nie wiem jakie a.b.c
|
|
W Kauflandzie będzie galeria i normalny sklep (rząd stoisk minn.salon Plus,gazety,apteka...) Pomysłowo.
|
|
|
Zgodze się z tym co wyżej napisane , oprócz Kauflandu mają być jakieś butiki , sklepiki a nawet fryzjer :D hmm a na zewnątrz ;)? ładnie , ładnie będzie zrobione ;)) pozdrawiam
|
|
lomzanie w wiekszosci sa pusci w srodku, wyjalowieni z wyzszych uczuc i idei. prowadza iscie konsumpcyjny tryb zycia. stad mamy tyle tych molochow zwanych supermarketami. P.S. a skarpa rzeczywiscie swietna.
|
|
nie chce mi sie czytac tematu nie wiem czy jest napisane czy nie otwarcie 21 czerwca Łomża leży na Mazowszu !
|
|
trackone,myślisz,że tylko łomżanie są tacy?Chyba nie ruszasz się poza Łomżę.
|
|
Swoją drogą myślę,że jak otworzą Kaufland i Lidl to stokrotka pójdzie na szczaw.Tak naprawdę nie jest wcale konkurencyjna.
|
|
|
No i proboszcz dostał gratisowo piękne schody do kościółka. Nie można było od razu powiedzieć o co im chodzi. A tak pół roku w plecy.
|
|
dokładnie , widać wyraźnie bliżej nieoznaczony a jednak istniejący ich wpływ na rozwój miasta. Nasza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |