Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizza pod Koniami |
Ostatnio byłem pod Koniami na piwku. Całkiem przypadkiem zamówiłem Pizze. Powiem wam że za 12zł to fullwypas. Nornalnie smaczna była. To tak a propos tych wszystkich pizzowych tematów co się ostatnio przez forum przetoczyły.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizza pod Koniami |
Mogę się dołączyć do Ciebie. Z kumplami do dzbanów zamówiliśmy pizze "Toscana" i smakowała nam zaj*biście (:
|
|
kiedyś jadłem tam pizzę i powiem jedno.... była dobra :D
|
|
Inferno jest super. Tylko trzy piwa trzeba wypić do niej;)
|
|
Jak Zdzisiu zrobi pizze to nie ma ch...a we wsi :D!
|
|
No Panowie i Panie jak sie wypije trunek ( piwko ) to będzie no jasne smakowało
|
|
hehe i zaczyna się znowu pierdolenie o pizzy ..... ;)
|
|
amozan pizze z pod koni zamowic z dowozemn do domu??
|
|
Tak - końmi dowiozą.
|
|
ja bym chciała aby mnie popierdolili w dupsko trochę buziaczki
|
|
konie ? :D
|
|
Heeh kryptoreklamy jeszcze gtw-tomek sugeruje 3 piwa wypić żeby smakowało. Burak . najlepiej kup se pizze w Biedronce, odgrzej i zjedz se po waleniu konia a nie pod koniami
|
|
pod koniami może być tylko jedno.... http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Nie byłem pod koniami kupę czasu. Nie ma zysku z tego co tam sprzedają, chciałem się tylko podzielić swoją opinią. A jeśli nie wiesz że inferno jest pikantne jak sto diabłów to się nie odzywaj. Ci którzy jedli wiedzą. A inwektywy zachowaj dla siebie bo to świadczy o Tobie. Ja w przeciwieństwie do wielu nie ukrywam się pod nickiem i nigdy nie kryłem kim jestem.
|
|
Podsumowując: Pod koniami jest ********* i tania pizza. Choć pewnie znajdą się krytycy o wysublimowanym smaku którym nie będzie pasowała. W sumie dobrze bo nie będzie tłoku podczas oczekiwania na kolejny ekstra placek.
|
|
ale bez kitu taka dobra ?? to niech ktos mi powie czy JEST MOZLIWOSC DOWOZU PLACKA I JAK SIE TEN DOWOZ PRZEDSTAWIA CENOWO .... A GóRY dzieki :D
|
|
Dowóz tani jak barszcz,dwa wory siana-dla konia.
|
|
Sluchaj z dowozem to nie mam pojęcia jak jest. Fenomenem jest to że to nie pizzeria i nie biją piany wokol pizzy. Oni poprostu jak chesz to ci ją zrobią. Nosz kurcze mi smakuje jak diabli.
|
|
pizza jak *****, gdy masz kasę, to jest. Krist OFF co tak zafascynowany to pizzą, pewnie jakaś tam sexowna kelnerka lub kucharka ??
|
|
Może zafascynowany to nie jestem. Napisałem to dlatego że widziałem na tym forum posty dotyczące np podwyżek w czterech porach. Straszny lament że pizza tam kosztuje od 16 czy 17 zł. Skoro znalazłem dobrą i tanią pizze postanowiłem się tym podzielić z innymi. Może dzieki temu wpadnie pare groszy właścicielom KONI a ludzie zjedzą dobrze i nie drogo.
|
|
Osobiście wolałabym zapłacić nawet 50zł za pizzę w 4 porach niż 5zł za rewelacyjny placek spod koni. Dla mnie dobrze zjeść to nie tylko się tanio nażreć ale to również dobre samopoczucie a 4 pory to gwarancja nie tylko dobrego jedzenia ale i miłej atmosfery. Przechodząc obok Koni idąc np. do yamy zawsze otwarte są tam drzwi i jedyne co można wyczuć to zapach starej murzyńskiej chaty, a już napewno nie da się wyczuć wyśmienitej i smacznej pizzy a'la Konie.
|
|
Figlarka bardzo dobrze że cię stać. Ja prawde mówiąc przynajmiej 2 razy w tygodniu jestem w 4 porach. Nie mniej twoje uprzedenie do miejsca śwadczy o zaściankowej mentalności. Fura, skóra złoty łańcuch, a w skarpecie dzura. Lokal nie jest najwyższych lotów ale ja tu nie napisałem o tym żeby iść z rodziną na obiad, tylko żeby wpaść zjeść pizze z kumplami. Oficjalnie kończę ten temat i już się w nim nie udzielam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |