Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DObry horror |
Jakie możecie polecić dobre horrory? Bo o takie naprawde coraz trudniej,ja osobiście mogę polecić pare tytułow,ktore mnie zaciekawiły (nie każdemu musi podobać sie to samo) : -Ziemia potępionych -Zemsta po latach -ocean strachu 2 (oparty na faktach) -mgła -węże w samolocie (thriller) -the amityville (oparty na faktach,super film) -wściekłość
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DObry horror |
Psychoza
|
|
Plan 9 z kosmosu ;)
|
|
the ring jest super i klątwa. mnie zaciekawiły i nawet się bałam jak je oglądałam.
|
|
"Wzgórza mają oczy" "Hostel" 1,2 POLECAM :]
|
|
To zalezy co utor ma na mysli, bo zasadniczo horrory dzielimy na 2 kategorie. Pierwsza to sa tzw "normalne" horrory, a druga kategoria to tzw "krwawe" tam gdzie pelno krwi i kupa miesa, np hostel, pila itd. Mi osobiscie nie podobaja sie te krwiste bo fabula jest kiepska tylko tyle ze tryska krew i rzuca sie mieso. A dobrego horroru z fajna fabula dawno dawno nie ogladalem
|
|
Barbi z doliny łabędzia czy jakos tam^^ xD
|
|
Ja najbardziej lubie horrory takie wchodzące na psychikę... O duchach są najleprze ... Ostatnio byłam w kinie na filmie "OKO" i był całkiem niezły.
|
|
1 wściekle pięsci węża 2 zemsta pochwy 3 psyhopata wkrainie czarów zycie
|
|
wściekłe pięści węża zajebisty film :D ;)
|
|
"Psychopata w krainie czarów" też jest zaaaaaaajebisty :D :D :D
|
|
GANS A TOBIE SIE NIE POMYLIłY TYTUłY ZEMSTA W POCHWIE ??? DOBRE
|
|
Z ostatnich nowości na dvd dobre pozycje to: - Sadysta - 1408 "Wzgórza mają oczy 2" to totalna porażka w porównaniu do I części. Oprócz tego warto zobaczyć Mgłę, Silent Hill oraz Apocalypto, choć ten ostatni to nie do końca horror, ale film jest świetny. Na uwagę zasługuje "Plaga", widziałem już chyba z 3 razy, bardzo dobry film. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Jeśli Mgła to dla Ciebie horror i straszne Ci są jakieś ośmiornice z mackami i latające pterodaktyle, to każdy pseudo horror Ci się spodoba. Ja polecam Martwe Zło - Księga Demonów :) http://www.filmweb.pl/f30709/Martwe+z%C5%82o,(1981). -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Nie zapominajmy o kultowym już Obcym (Alien), szczególnie pierwsza część. Całe te super nowości i "najbardziej oczekiwany film roku" można sobie wsadzić w... Już się nie robi takich horrorów. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Widmo (Shutter) wypada obejrzeć, naprawdę mocny tajlandzki horror
|
|
4. Suche majtki na dnie morza 5. Opowiesci spermy 6. desperado - pewnego razu na wsi ;] zycie
|
|
1. Transmisja obrad Sejmu RP. 2. Relacja z obrad Rady Miasta Łomża. 3. ................, itp. Filmy te mają, tę zaletę, że zamiennie mogą robić za komedie. ściemka wszystkim
|
|
1. Transmisja obrad Sejmu RP. 2. Relacja z obrad Rady Miasta Łomża. 3. ................, itp. Filmy te mają, tę zaletę, że zamiennie mogą robić za komedie. ściemka wszystkim
|
|
ogladal ktos "gruz 200"?? po polsku to bedzie "ladunek 200" NORMALNIE SZOOOOK ruski film... dochodzilemdosiebie [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
"smentarz" (niech nikt nie myśli że jest tu błąd literkowy - Tak brzmi tytuł filmu) kto tego nie widział ten nie wie co to horror...
|
|
Demoniczny Wiatr, Wstrząsy (AKA Wężoidy) :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
no ja obejrzałem Smentarz jak miałem z 6 lat , to się z tydzień bałem samemu po schodach na klatce schodzić ;) Ja polecę , jak ktoś wyżej Shutter , i jeszcze Darkness(Ciemność) , dobry film . Od paru lat nie oglądam horrorów bo ryją psychikę człowieka , a przynajmniej moją :P
|
|
Sztorm Stulecia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |