Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy na herbatkę....? |
Nie wiecie...? ....ostatnio nie było mnie w koterii jakiś czas - pojawiły się już na ścianach te zapowiadane olejne rozkosze umysłu? ....i właśnie..... kiedy się spotykamy przy gorącej herbatce z powidłami...? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy na herbatkę....? |
a ja mam ochote na dobrego "grzanca"...tylko gdzie szukac.....w Koterii dostane? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Kiedy na grzańca? |
Oczywiście..... sam się tam niedawno (we mrozy) dogrzewałem! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Hm... Piotr zapodaj przypuszczalny termin i będziemy negocjować. Byle nie wtorek i środa :)
|
|
takkk a moze ekspedycje "pod topole" zorganizowac?
|
|
Wtorek nie.... środa nie..... we czwartek ja mam "strategiczne" spotkanko i piłeczkę..... Piątek? Mi pasuje... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
to w piatek na "golonke" pod topole?:)
|
|
Może być.... a we środę gdzieś na piwko....... Koteria...? ....Tcheslav? ...Papugi? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=1458&t=1458[/] ? ....a w piątek ze śledziem pod Topole..... :) ....jesli tylko zechce :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
taaak tylko skąd pieniędzy nabrac......??
|
|
To zycze wam milej degustacji ... sam bym sie napil dobrego grzanca.
|
|
...a czemu Łukaszu nie możesz...? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
(---.dsl.chcgil.ameritech.net) to chyba nie w Polsce:)
|
|
.....a wiadomo, może siedzi gdzieś na Moniuszki przed konsolą i tamtego kompa uzywa żeby go nie wytropili albo co ? :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Chyba herbatka mnie ominęła...?:)) Nic to, poczekam na kolejna, Kefasie jakiś terminek może? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Nie czytałaś? :) Dziś o 21.30-45 w koterii! :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
... gdzie można sie tego grzańca napić. Żonę zabrałbym z domu. Ona to lubi, a ja się piwa napije. powiedzcie, w koterii, bo pod topole nie chę jechać.
|
|
Marku..... przecież pisaliśmy w tym wątku, że TAK :) ....bardzo dobry grzaniec w koterii podają..... i miło jest..... spokojnie..... pogadać można.... posłuchać dobrej muzyki.... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Moze jutro - 17 stycznia - jakas herbatka w Koterii okolo 21;30? Piotrze co Ty na to? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Piątek 21:30 - pasuje :D .....mam nadzieję, że do tej pory chorzy wyzdrowieją, a niechętni się zachęcą. Do zobaczenia jutro w troszkę wiekszym gronie. Ketjowr - kiedy wracasz z gór? :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Przypominam - patrz post wyżej. Pozdrawiam. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kameralnie i milo:)) ...bylo;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
To kiedy znow?? Bo ja niestety sie uczylem teraz:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |