Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
spec od DIESLA TDI |
Szukam speca od Diesla. Chodzi mi o wyregulowanie pompy ect. w mondeo 1.8TD . Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: spec od DIESLA TDI |
miliszkiewicz Ci pomoże ... na złom :) bardzo kiepski motor ( skąd masz motor 1.8 tdi ???????? może tdi to ci ktoś dokleił naklejkę ? hi hi
|
|
Jedz do pks-ów tam zapytaj. Jest jeszcze auto kempisty na zawadzkiej. a tego.
|
|
pewnie ten motór 1,8tdi ma od miliszkiewicza hehe:) F2
|
|
Napisz co się dzieje z tą pompa wtryskową.
|
|
Z tego co widze to koleszka napisal "Szukam speca od Diesla. Chodzi mi o wyregulowanie pompy ect. w mondeo 1.8TD" Moze powinien wam to podkreślić "1.8TD".
|
|
auto kempisty na zawadzkiej spytaj sie o pana Michte ktory sie tym zajmuje jest ok godz 16 to jest specjalista od pomp, polecam
|
|
Jest koles na krasce tam ma sklep spozywczy spytaj o niego w nim i ci powiedzo on naprawia turbiny oraz pompy moge ci go polecic
|
|
Ten na krasce ma na imię Robert tel. 501731633 , 0862188914
|
|
"Imię (nazwa) użytkownika: robrob Posty: 128 Imię: robert" A nie powinno być "TO JA":D Ale to tylko moje przypuszczenia "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
i tak w kazdym temacie...polecam pana ze wsi, zza zawad, i miliszkiewicza. ps. jak mozna jezdzic dieslem zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |